Îi despart 24 de ani, sunt împreună de trei ani şi jumătate, dar Cristian Boureanu nu a încetat să fie un romantic cu Laura Dincă. Iată că, dacă anul trecut se afla în spatele gratiilor, la Rahova, acum fostul deputat se plimbă liniştit prin Dorobanţi şi cumpără parfumuri de firmă.


În august 2017 scăpa de arest, după două luni şi jumătate de stat după gratii, din cauză că a înjurat şi a lovit un poliţist de la Brigada Rutieră.

5-act-2.jpg

Cristian Boureanu o ajută să-şi pună plăsuţa în portbagaj

După acea experienţă, Cristian Boureanu (45 de ani) pare că şi-a învăţat lecţia şi a devenit mai preocupat de familie decât de scandaluri. Iubita Laura Dincă (21 de ani) l-a ajutat să se liniştească, iar fostul politician nu a rămas dator. Se revanşează ori de câte ori are ocazia şi, după ce anul trecut a ajutat-o să-şi deschidă un magazin de haine, într-un mall din Bucureşti, acum Boureanu o răsfaţă cu alte gesture romantice. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi prin Dorobanţi, intrând într-un magazin cu parfumuri scumpe, de unde Laura nu a ieşit cu mâna goală.

5-act-3.jpg

Cei doi îndrăgostiţi pleacă apoi spre casă cu bolidul de lux

Se pare că iubitul ei i-a cumpărat o mică “atenţie”, de care orice femeie se bucură. Iată că dragostea nu durează doar trei ani în cazul acestui cuplu. Mai mult, într-un interviu recent pentru revista “OK! România”, Boureanu a declarat că are gânduri de însurătoare cu frumoasa Laura Dincă, fotomodel de profesie. „Am spus tot timpul că mi-am dorit să găsesc pe cineva cu care să mai fac asta. Pentru mine a fost foarte clar că e o relaţie care poate ajunge la căsătorie din momentul în care i-am propus să se mute cu mine”.

 
 
Loading...