Frumoasa solistă a ajuns la spital, după ce un tir s-a răsturnat peste mașina în care se afla alături de colegul ei de trupă, Gino Manzotti.


O veste tristă a șocat lumea artistică și fanii în această seară (18 septembrie), după ce s-a confirmat că în accidentul rutier petrecut pe DN7, în județul Vâlcea, au fost implicați doi dintre componenții trupei DJ Project, Mira și Gino Manzotti, dar și managerul formației. Solista, pe numele ei adevărat Maria Mirabela Cismaru, devenise parte a proiectului DJ Project în urmă cu doar 3 zile, când veteranii Maxx și Gino au prezentat-o oficial, pe Facebook. "Dragii noștri, v-o prezentam pe noua solistă Dj Project, Mira. Suntem foarte încântați de această colaborare și sperăm să vă bucure și pe voi la fel! Stay tuned!", scriau artiștii pe 15 septembrie. Până de curând, Gino Manzotti și DJ Maxx urcau pe scenă alături de Giulia Anghelescu Huidu.

yxnoptgxmwmxzjflowi1ytuymgvmyzgxm2jiytk5zwrmzjcw.thumb_.jpg

Mira, Maria Mirabela Cismaru, accident DJ Project, tir rasturnat, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, Ramnicu Valcea, DN7
Imagine de la locul accidentului
foto: IPJ Vâlcea

Potrivit News.ro, artiștii au fost răniţi luni, 18 septembrie, într-un accident rutier produs pe DN7, în judeţul Vâlcea. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs după ce un TIR înmatriculat Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus. Una dintre victime are fractură la cutia toracică, solista are o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar cel de-al treilea bărbat s-a ales cu un traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră, au declarat surse medicale. Şoferul autotrenului are o plagă în zona gâtului și multiple leziuni în zona feței. Se pare că DJ Maxx, cel de-al treilea component al formației, nu se afla în mașina implicată în accident.

dj_project.jpg

Mira, Maria Mirabela Cismaru, accident DJ Project, tir rasturnat, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, Ramnicu Valcea, DN7
Gino Manzotti și DJ Maxx
 
 
Loading...