Laura Cosoi (36 de ani) trăiește de aproape două luni experiența maternității. Vedeta a dezvăluit recent că a rămas greu însărcinată, după trei ani de așteptare, și crede că acesta este prima lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, lecția răbdării.


În primăvara lui 2013, Laura Cosoi și omul de afaceri originar din Târgu Mureș Cosmin Curticăpean au devenit un cuplu. În august 2015 cei doi se căsătoreau și își celebrau mariajul în două ceremonii separate, una în Moldova, cealaltă în Ardeal, ca să-și poată mulțumi toți prietenii și rudele. De altfel, Laura spune că familia este extrem de importantă pentru ea, o familie cum vezi în filmele italiene, care se adună la mese mari, împărtășește și bune, și rele, se ceartă și se împacă, iar la finalul zilei rămâne unită.

cosoi.jpg

laura Cosoi
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean
Foto: Gheorghe Chelu

 

După nuntă, toată lumea a urmărit cu interes silueta Laurei, așteptând anunțul unei sarcini. Părea că un copil era ceea ce lipsea pentru a întregi un tablou perfect al fericirii. Anunțul s-a lăsat însă așteptat și toți au pus asta pe seama dorinței celor doi de a-și consuma primii ani ai căsniciei în călătorii romantice sau pe seama ambiției Laurei de a fi actriță cu acte-n regulă.

Chiar dacă Laura și Cosmin au călătorit enorm în toți acești ani, iar vedeta și-a dat licența la facultatea de Teatru cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă, se pare că nu acestea au fost motivele pentru care cei doi au amânat să devină părinți. Mai mult, nici n-ar fi fost vorba de o decizie a lor. Laura a mărturisit într-un interviu recent pentru Andreearaicu.ro că, deși își dorea de mult un copil, a rămas greu însărcinată.

”Rita este un copil foarte iubit și așteptat, dorit și care deja ne-a dat multe lecții. În primul rând că am așteptat trei ani să vină pe lume și iată că a ales momentul acesta. Te învață să ai răbdare. De la un copil chiar poți să înveți foarte multe, dacă ești deschis”, a dezvăluit Laura.

Loading...