Arată din ce în ce mai bine și este tot mai veselă în ultima perioadă. Pe 31 martie, Daniela Nane a fost prezentă la Tecuci, la evenimentul “Pianul cu poeme”, un recital unic de muzică clasică şi poezie de dragoste, și a strălucit într-o rochie roșie, lungă până în pâmânt. Se pare că statutul de soție îi prinde bine.


Este una dintre vedetele împlinite atât pe plan profesional, cât și personal. Cariera de actriță merge bine, are nenumărate evenimente, dar și în viața de cuplu totul este roz pentru Daniela Nane. Actrița, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătortit în 2016 cu fostul ministru al Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu (50 de ani), evenimentul având loc în cea mai mare discreție. ”Noi ne-am cunoscut cu mult timp în urmă, la un an de la divorţurile noastre, cred că din 2003 ne cunoaştem. Nu a fost să fie atunci, eu aveam încă inima frântă şi n-am răspuns cu entuziasm, iar el era prea prins din toate părţile de doamne şi domniţe. Ne-am mai întâlnit după câţiva ani, ne-am zâmbit, am glumit şi atât. Abia atunci am avut timp, şi ochi, şi inimă să ne deschidem unul către celălalt, cu disponibilitatea afectivă”, a povestit actrița pentru publicația revistatango.ro.

29572678_10156253075542720_4620426961552967358_n.jpg

Daniela Nane, Adrian Cioroianu, Pianul cu poeme, casnicie, amor, tinuta, Miss Romania 1991
Daniela Nane a recitat poezii de dragoste la Tecuci
foto: arhivă personală

După doi ani de la nuntă, Daniela Nane este extrem de fericită. Pe 31 martie, actriţa a fost prezentă la Tecuci, la evenimentul “Pianul cu poeme”, unde a recitat pe acordurile de pian ale Ioanei Maria Lupaşcu. A atras toate privirile datorită chipului angelic, dar şi a ţinutei, o rochie roşie, lungă, elegantă, la care a asortat verigheta și inelul de logodnă cu diamante. Nu mai are talia de odinioară, cu care câștiga titlul de Miss România 1991, însă a rămas cu aceleași trăsături superbe, și cu un tonus excelent, semn că amorul îi priește.

daniela_nane_si_adrian_cioroianu.jpg

Daniela Nane Adrian Cioroianu relatie
Daniela Nane şi Alexandru Cioroianu s-au căsătorit în mare secret
foto: arhiva personală/Click!
 
 
Loading...