Ne-a părăsit acum şapte luni, dar fanii n-o uită! Actriţa Stela Popescu, care s-a stins din viaţă fulgerător la 81 de ani, s-a bucurat de dragostea oamenilor şi când trăia, dar şi acum, după trecerea în nefiinţă. Mormântul ei de la Cernica este îngrijit, plin de flori, lumânări şi coroane.


Mormântul actriţei Stela Popescu arată cât de iubită a fost. La mai bine de şapte luni de când s-a stins din viaţă, pe lespedea sub care se odihneşte ”Regina comediei româneşti” au fost puse ghivece cu flori şi zeci de lumânări. La loc de cinste, tronează un aranjament imens din flori artificiale ce alcătuiesc tricolorul românesc. Mai mult, un tricolor lung a fost pus atât pe crucea de la cavoul familiei, cât şi pe crucea de lemn a Stelei, unde a fost făcut un nod şi legat cu un şiret subţire. 

Prieteni, colegi şi rude vin mereu să-i aprindă o lumânare. Dar şi străini care vin la mormintele rudelor din cimitirul de la Cernica se opresc şi pe la cavoul actriţei, să-i aducă un omagiu. I-am aprins şi noi o lumânare, adusă de la Ierusalim, de la Sfintele Sărbători de Paşte.

7-actu-2-3col.jpg

Reporterul Click! a aprins o lumânare la mormântul Stelei

Stela Popescu a murit în urma unui stop cardio-respirator pe 23 noiembrie 2017, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. Actriţa a fost găsită fără suflare, în holul casei chiar de fiica ei adoptivă, care a sunat la 112. Decesul a fost constatat de un echipaj SMURD, care a constatat că femeia murise de ceva vreme. Plânsă de o ţară întreagă, actriţa a fost înmormântată pe 26 noiembrie în cimitirul din incinta mănăstirii Cernica, în cavoul familiei. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: