Sunt frumoase de pică, dar au recurs şi la îmbunătăţiri fizice. Unele la bisturiu, altele doar la injecţii ca să fie tinere şi frumoase. Trei dive din muzica populară arată de parcă le-ai fi dat jos de pe podiumul de frumuseţe. Maria Constantin, Emilia Ghinescu şi Lavinia Furtună parcă sunt nişte zâne datorită genelor moştenite, dar şi a medicilor esteticieni.


Emilia Ghinescu: «Nu mă interesează ce spune lumea»

3.jpeg

Emilia ghinescu
Emilia Ghinescu și-a operat sânii și nasul

"O femeie în totalitatea ei trebuie să fie îngrijită. Eu nu îmi fac unghiile pentru un bărbat, nu slăbesc sau mă îngraş pentru un bărbat şi nu îmi fac operaţii estetice pentru cineva. Fac doar pentru mine", spunea în urmă cu 4 ani Emilia Ghinescu şi se pare că îşi susţine opinia. Cântăreaţa de muzică populară este mamă a trei copii şi arată impecabil la vârsta de 42 de ani. Are o genă bună, însă a recunoscut că are grijă de ea şi este adepta intervenţiilor estetice. În urmă cu 10 ani artista şi-a făcut o operaţie la sâni pentru a-i avea mai frumoşi. Apoi a apelat la injectările cu botox pentru riduri şi pentru că a vrut buze mai senzuale şi-a făcut şi o astfel de mini intervenţie.

"Sunt bărbaţi care fac lucrul acesta. Soţul meu merge la sală, merge la solar, face aparate pentru modelare corporală. Nu văd de ce eu, ca femeie, nu aş face lucrurile acestea. De 2 ani nu mi-am mai făcut acid hialuronic la buze şi nu ştiu dacă o să-mi mai fac, dar botox da, pentru că e o prevenţie a ridurilor şi nu vreau să-mi apară ridurile. În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătăţească fizionomia şi să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără nici un fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea”, a explicat artista într-o emisiune tv, după ce pe pagina ei de socializare a primit mai multe mesaje în care era acuzată că e tunată toată.

Maria Constantin și-a mărit sânii

1.jpeg

Maria constantin
Maria Constantin și-a pus implanturi mamare de ziua ei

O altă frumuseţe din muzica populară este olteanca Maria Constantin. Şi ea este mamă, iar la 33 de ani a apelat la aceeaşi operaţie la nivelul sânilor.

Sarcina îi modificase bustul, aşa că o intervenţie a ajutat-o să-şi recapete încrederea şi, să recunoaştem, altfel stă o ie peste o pereche de sâni ridicaţi!

Lavinia Furtună, o altă frumusețe din Oltenia

2.jpeg

La inia furtuna
Lavinia Furtună a recurs la o intervenție estetică, la bust, în urmă cu mulți ani

Parcă a tunat şi le-a adunat pe aceste frumuseţi cu origini olteneşti. Pentru că o altă solistă  care ţine la imagine, şi este frumoasă şi de la Mama Natură, este Lavinia Furtună. Este cântăreaţă de folclor şi prezintă matinalul de la Etno TV, unde de luni până vineri încântă audienţa cu tonusul ei, dar şi cu prezenţa fizică. La cei 35 de ani ai săi, Lavinia Furtună este precum numele pe care îl poartă. Se face remarcată indiferent unde s-ar afla, pe scenă sau în afara ei.

Bruneta născută în Balş, Olt, stabilită în Bucureşti, arată senzaţional şi cu portul popular, şi fără. Are un trup cu care ar putea merge lejer la un concurs de frumuseţe. Celebra artistă a recurs şi ea la o îmbunătăţire fizică. Bruneta a apelat la o mărire de bust cu proteze siliconice. Este o mărime de bun simţ, nimic exagerat, pe stilul Laviniei.

 
 
Loading...