Celebra soprană se afişează peste tot cu iubitul ei mult mai tânăr, Mihai Ciortea. Cei doi par că trăiesc o dragoste adolescentină, cu multe îmbrăţişări şi sărutări în public.


Mihai, de profesie medic stomatolog, o însoţeşte în mai toate turneele pe artistă, iar de curând celebra soprană a dorit să-i cunoască toată familia, pesemne că planurile lor sunt din ce în ce mai serioase. 
Ca dovadă că este împlinită lângă Mihai, soprana a ţinut să facă publice cateva fotografii în care apare alături de acesta. Imaginile sunt realizate, în general, după spectacolele sale.

Fanii Angelei Gheorghiu au privit sceptici relatiile ei cu bărbaţi mult mai tineri, cum a fost şi cea cu Cezar Ouatu, însă aceasta, cu Mihai Ciortea, pare să fie una foarte serioasă. 

Celebra soprană a fost şi căsătorită, dar a divorţat după 17 anid e mariaj alături de tenorul Roberto Alagna, pe care la acuzat de violenţă domestică într-un interviu mai vechi. 

"A avut un comportament violent atat de fata cu familia mea, cat si in prezenta familiei lui. Este cea mai intunecata pagina a vietii mele. Ani de zile am incercat sa ma conving ca va fi bine, dar este precum o maladie. Chiar si daca esti cea mai nervoasa persoana, cum este posibil sa-ti lovesti sotia de fata cu tatal si fratele tau, iar acestia sa nu reactioneze nicicum? Asta este viata mea”, a marturisit Angela Gheorghiu pentru publicatia „The Independent”.  

 
 
Loading...