Ilie Năstase s-a schimbat vizibil, şi la interior, şi la exterior, în numai trei luni. Este mult mai linştit, dar şi extrem de elegant, iar asta datorită iubitei sale Ioana Simion. Iubirea pentru constănţeancă l-a întinerit pe fostul tenisman.


Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, a împlinit în iulie 72 de ani. În ciuda vârstei, are o mobilitate extraordinară, pentru că a fost văzut mai mereu pe scuter, pe bicicletă sau chiar mergând pe jos în pas vioi. Acum, de când a întâlnit-o pe Ioana Simion, frumoasa brunetă de 42 de ani, originară din Constanţa, lui Nasty i-a întinerit şi inima. După divorţul de Brigitte, fostul sportiv s-a cuminţit dintr-o dată, astfel că din bărbatul care îşi trăgea femeia de păr pe stradă, a devenit un galant şi un mieluşel.

Ioana nu a reuşit doar să îl calmeze, ci l-a ”dezbrăcat” şi de hainele vechi. Sunt celebre pozele cu Ilie îmbrăcat în uniforma lui de general, sau cele în trening roşu. Iată că fotoreporterii Click! l-au surprins pe prietenul lui Ion Ţiriac, ieri după-amiază, prin oraş, alături de nepotul său, Ştefan. Nasty era îmbrăcat ca la carte! Cămaşă albă, pantaloni cadrilaţi, pantofi sport, geacă de piele şi o eşarfă în nuanţe vernil. Ilie a fost o apariţie şi cu siguranţă nu mergea la vreo prezentare de modă. Ioana i-a schimbat gusturile şi s-a dat de gol.

5-actu-2-2col.jpg

Nasty se asortează perfect cu iubita tinerică

 

”E adevărat, Ilie arată bine. Mă implic şi eu şi chiar i-am recomandat stilul clasic. I-am spus că îmi place, nu i l-am impus şi uite că am ajuns să ne asortăm. Uneori ne potrivim la stil. Mie, spre exemplu, îmi plac culorile vii şi mă avantajează. Am haine în nuanţe de roz, alb, şi foarte rar pun negru pe mine. Acum, depinde de loc, de evenimentul la care particip. Dar când ieşim, ne place să ne asortăm”, a spus Ioana Simion, pentru Click! Săptămâna trecută, Ilie şi iubita au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce îşi luau micul dejun. Iată că şi pentru o astfel de ieşire ei s-au  sincronizat foarte bine în privinţa hainelor. Ilie a ales o cămaşă mov, care s-a potrivit perfect cu paltonaşul drăguţei sale. 

Loading...