Câştigătorul primei ediţii din “Vocea României”, de la Pro TV, nu a renunţat la muzică şi are planuri pentru vara aceasta. Ştefan Stan ne-a povestit că nu i se potriveşte meseria de reporter, însă se descurcă bine ca şi prezentator.


La doi ani de când a participat la “Ferma Vedetelor” şi la şase ani de la “Vocea României”, Ştefan Stan continuă să reziste în lumea muzicală. L-am întâlnit la petrecerea organizată de Radar de Media la piscină şi am aflat care sunt planurile lui şi ce face vara aceasta.

“Am lansat o piesă cu videoclip care se numeşte “Aşadar” şi unde apare şi Gabriela Pavel, o persoană specială, prietenă foarte bună care face parte din familia mea. O să plec pe Litoral şi o să cânt la un hotel în luna august, unde fanii vor avea parte de un nou concept, în care eu cânt şi Chef Scărlătescu de la “Chefi la cuţite” găteşte diverse specialităţi. Eu trăiesc numai din muzică, am încercat să fac şi pe reporterul la emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV dar lumea nu vede în mine reporterul de teren, ci artistul, şi nu mă iau în serios. Nu pot avea o discuţie serioasă cu cei din aceeaşi breaslă. Mi s-a propus dacă pot să fac acest lucru pentru o perioadă dare u am făcut-o cam o  săptâmână, dar nu m-am simţit confortabil şi am zis să ne oprim, deşi am fost plătit, nu a fost degeaba. M-aş vedea mai degrabă în rol de prezentator, cum a fost proiectul de la Prima TV. Au mai venit oferte de la alte televiziuni, însă voi vedea în toamnă ce se va întâmpla, dacă voi accepta sau nu propunerile venite”, ne-a povestit Ştefan Stan. 

 
 
Loading...