Goana spre perfecțiune este apanajul vedetelor. Și vedetele din afară, cunoscute la nivel internațional, dar și cele de pe plaiurile mioritice sunt în stare să apeleze la metode care mai de care mai ciudate doar pentru a se asigura că anii care trec nu li se văd pe chip.

Indiferent că vorbim despre tratamente făcute la saloane de înfrumusețare sau despre creme cu efecte miraculoase, femeile din lumea mondenă dublează acest ajutor cu alimentația pe care o adoptă. Se abțin de la o mulțime de lucruri doar pentru ca pe chipul lor să nu apară imperfecțiuni.

Monica Gabor și-a uimit fanii cu ceea ce mănâncă pentru a se asigura că pielea, unghiile și părul ei sunt sănătoase: gheare de pui. "Un prânz delicios alături de prietena mea, Mădălina Elena Apostol. Noi luăm suplimente cu acid hialuronic și colagen în fiecare zi, dar astăzi am avut șansa de a-l asimila direct de la sursă. Recomandăm consumul de gheare de pui tuturor persoanelor care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii, părului și unghiilor, dar și celor care doresc să își mențină sănătatea articulațiilor și nu numai. Știm că v-am făcut să zâmbiți, noi am râs non-stop în timp ce le mâncam",  a scris Monica pe Facebook, acolo unde a și publicat dovada cu prânzul său.

monica gabor
Monica Gabor le-a arătat admiratorilor ce a mâncat la prânz
Foto: arhivă personală
loading...
Loading...