E petrecere mare în familia primarului general al Capitalei! Gabriela Firea şi soţul ei, Florentin Pandele (56 de ani), edilul oraşului Voluntari, îl sărbătoresc pe mezinul lor, Zian Mihail, care vineri (5 mai) a împlinit doi ani.


Gabriela Firea (44 de ani) este în fierbere vineri (5 mai) şi nu problemele administrative îi dau bătăi de cap, ci aniversarea fiului ei cel mic, Zian-Mihail, care împlineşte doi ani. Fosta jurnalistă a pus la punct toate detaliile pentru ca cel mic să aibă parte de cât mai multe surprize, aşa cum este şi firesc. De la primele ore ale dimineţii, Gabriela Firea a publicat un mesaj emoţionant pe contul ei oficial de Facebook, prin care lasă să se înţeleagă că "meseria" de mămică, deşi îi ocupă timp preţios, este cea care îi aduce satisfacţii uriaşe.  

 

baietel_firea.jpg

gabriela firea familie florentin pandele copii
Zian Mihail este alintat "Covrigel"
foto: arhiva personală

"La mulţi ani, băieţelului nostru scump şi drag, Zian-Mihail Mezinul vesel al familiei, zis Covrigel! Să fii sănătos şi fericit toată viaţa! Doi anişori au trecut în zbor!", a scris primarul Capitalei la descrierea unor imagini cu familia ei. 

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din septembrie 2010. Cuplul are doi băieţi, David Petru, în vârstă de cinci ani, şi cel de-al doilea, Zian-Mihail pe care fosta senatoare l-a adus pe lume în 2015. Dintr-o relaţie anterioară, Gabriela Firea mai are un băiat, Tudor, în vârstă de 22 de ani. 

 

 
 
Loading...