Andreea Dogaru, creatoarea de modă care în ultimii ani nu a lipsit de la Bucharest Fashion Week, este în focul pregătirilor pentru botez. Până când va anunţa oficial data, frumoasa brunetă ne-a arătat ce mare a crescut fiul ei, care tocmai a împlinit 5 luni.


Bucurie mare în familia designerului Andreea Dogaru. Băiețelul acesteia, Frederique Bogdan, a împlinit marţi, 5 iunie, cinci luni de viaţă. Bebelușul creatoarei de modă are acum 8 kg şi jumătate și 74 de centimetri, iar Andreea abia mai poate să-l țină în brațe. ”Îmi rupe mâinile, pur și simplu, abia îl mai pot ține. A trecut timpul, a împlinit 5 luni. Acum ne pregătim de botez”, a declarat Andreea Dogaru pentru Click!

andreea-dogaru-fiu_1.jpg

Andreea Dogaru si fiul ei
Micuţul Frederique Bogdan a împlinit 5 luni. Aici, în braţe la mama lui
foto: arhivă personală

Andreea Dogaru a născut pe 5 ianuarie 2018 şi, încă de la naştere, băieţelul a fost un voinic. ”Nu se poate descrie în cuvinte ce simt acum. Am născut cu medicul Radu Vlădăreanu. Sunt pacienta domniei sale de 10 ani. Dar vreau să subliniez că nu are cusur. Este un medic extraordinar. Am născut prin cezariană, dar a doua zi m-am ridicat din pat de parcă nu aveam nimic. Este fantastic. Și am avut copil de 4 kg. Îl ador. Și îl iubim. Nu dormim noaptea să îl vedem. Îl avem cu noi în cameră. Și stăm și ne uităm la el…”, ne declara Andreea, la vremea aceea.

 
 
Loading...