Planetele s-au aliniat cum trebuie şi viaţa Monicăi Iagăr (47 de ani) este acum un film romantic după multe drame personale din trecut. Fosta campioană s-a măritat anul trecut cu Cristi Neacşu, fost campion la judo, bărbatul alături de care sportiva şi-a găsit liniştea în urmă cu 5 ani, după divorțul de Cosmin Cernat. Cei doi au împreună şi un copil, care poartă un nume special, Efrem, și care le umple viața de bucurie. Iată cum i-am surprins prin București, dar și la munte, într-o mini-vacanță.


Monica Iagăr este în al nouălea cer şi asta nu de azi sau de ieri. Viaţa ei a luat o turnură neaşteptată după despărţirea de Cosmin Cernat, alături de care are două fete, Maya (11ani) și Ayana (17 ani). Fosta mare campioană la săritura în înălţime s-a căsătorit în octombrie 2019 cu Cristi Neacşu, bărbatul care o împlineşte sufleteşte de câţiva ani, şi căruia i-a dăruit un băieţel perfect sănătos. Micuțul Efrem are un an și două luni și este ca argintul viu.

monica-iagar2.jpg

Monica Iagăr îl aranjează pe cel mic în cărucior
foto: BLITZ

Luna trecută, înainte ca scenariul roșu să intre în vigoare, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Monica Iagăr la un restaurant din Herăstrău, alături de soț și de una dintre fiice. Bineînțeles că Efrem era și el prezent, iar toată atenția părinților gravita în jurul lui.

monica-iagar1.jpg

Monica Iagăr și familia, la o plimbare în Herăstrău
foto: BLITZ

Weekendul trecut, Monica și partenerul ei au fost văzuți la munte, la un hotel din Poiana Brașov, unde au avut parte de o vacanță de poveste, căci au prins și o ninsoare superbă.

copil-monica-iagar.jpg

Monica și Efrem, la restaurantul din Poiana Brașov
foto: Sever Gheorghe

Micuțul Efrem a fost senzația serii, find neobosit în restaurantul hotelului. Puștiul era foarte atent la taraful Viorel Bogățeanu, dansând pe ritm și cu ochii la instrumentiști. Monica Iagăr îl supraveghea îndeaproape și ne-a mărturisit că este prietenă cu cei din taraf, căci i-au cântat copilului la botez.

Citește și:

De ce nu a purtat Monica Iagăr rochie de mireasă. Campioana s-a recăsătorit

VIDEO Ce intervenție estetică și-a făcut Monica Iagăr după naștere. A fost cu bebelușul la clinică

 

 
 
Loading...