Au ieșit, în sfârșit, la iveală mesajele mult-așteptate pe care Laurette Atindehou le-a schimbat cu agresorul ei, Marian Tătic, înainte de întâlnirea de la hotel, de pe 9 martie! Cel care a făcut publice mesajele a fost chiar bărbatul.


Laurette a amenințat și ea, încă de la începutul scandalului, că va da publicității mesajele dintre ea și agresor, dar după ce acestea vor fi depuse la dosar. Ieri, Laurette a fost la audieri la secția 10 de Poliție și, la ieșirea de acolo, a declarat că îl va da în judecată pe Marian Tătic pentru defăimare publică, după ce acesta a dezvăluit că s-a întâlnit cu ea pentru a întreține relații sexuale contra cost. În mesajele puse la dispoziție pentru Cancan.ro, de către Marian Tătic, Laurette îi transmite bărbatului ce cadou dorește, un obiect de lenjerie intimă de lux, dar și adresa hotelului unde ar fi trebuit ca cei doi să se întâlnească.

Schimbul de mesaje dintre Laurette și Marian Tătic

Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.
M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

După 30 de minute, Laurette a revenit cu alte mesaje pe Whatsapp. Ea a trimis o fotografie cu body-ul roșu pe care și-l dorea pentru întâlnirea de la hotel.
L.A.: Ăsta îl au.
M.T.: Ce mărime dorești?
L.A.: 38 port eu. La orice. M.
M.T.: Au M. Dorești să îți iau așa?
L.A.: Da.
La 18:oo, cu doar câteva zeci de minute înainte de întâlnire, Laurette intră, din nou, în discuție cu Marian Tătic. Tot pe Whatsapp.

L.A.: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.

M.T.: OK, mă anunți pe la 21:00 și îmi spui cum dorești să facem.

L.A.: Păi rămâne să îți dau adresa. Imediat cum termin acolo. O să termin mai repede.
M.T.: OK, perfect, aștept să îmi scrii.
L.A.: Oki.

laurette-barbat-hotel1.jpg

Laurette a publicat pe Instagram poze cu bărbatul despre care spune că a agresat-o
foto: Instagram

Laurette: "Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit"

Atât Marian Tătic, cât și Laurette Attindehou, au înaintat deja câte o plângere la poliție după incidentul de la hotel din 9 martie, fiecare parte susținând că dreptatea îi aparține. “Mi-a spus că îi plac surprizele și că trebuie să-i cumpăr ceva de la Victoria Secret’s, s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea. Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei. Mai exact un body de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea. Apoi, pe seară, urma să ne vedem undeva. Eu am invitat-o undeva, dar ea a ales hotelul respectiv, pe care eu nu-l știam. M-a chemat acolo”, a povestit Marian Tătic, pentru Cancan.ro.
Laurette dezminte însă categoric că s-a întâlnit cu Marian Tătic pentru a întreține relații intime contra cost. Mai mult, ea a afirmat că și-ar fi dorit o relație cu acesta. “Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou'', a mărturisit Laurette, după audierile de la Poliție de ieri. Lunea viitoare patronul hotelului Palace îi va face și el o plângere lui Marian Tătic, care nu a achitat pagubele de la hotel din seara cu pricina, care se ridică la valoarea de 1000 ron.

Laurette se apară! „Nu văd nimic deplasat că a vrut să-mi facă un cadou!”

După ce Marian Tătic a făcut publice mesajele schimbate cu Laurette chiar înainte de întâlnirea lor de hotel, din seara de 9 martie, ea venit cu precizări. „Mesajele acelea, adică întreaga conversație dintre mine și agresor, au fost deja depuse la dosar. Nu am nimic de ascuns, mesajele au fost date de el cu scopul de a mă denigra în spațiul public. Nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei spunându-mi că este la Mall Băneasa și vrea să îmi cumpere ceva frumos. Mi-a trimis poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile și i-am solicitat o altă lenjerie. Nu văd nimic deplasat în faptul că dorea să îmi facă un cadou, din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă și stabilisem de comun acord acest cadou, de aceea acele mesaje între mine și el. Nu văd nimic rău în asta atâta timp cât reușise să îmi câștige încrederea, se purta frumos și chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație însă departe de mine gândul că un om atât de amabil urma să își schimbe atitudinea radical și să ma agreseze fizic, doar că am spus: NU! Un bărbat care urma să ma umilească, un obsedat periculos în libertate care nu caută dragoste. Un fel de Râmaru”, a declarat Laurette, într-un comunicat remis presei.

Citește și:

Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette, declarații fără perdea. Cum se apără fotomodelul

Laurette șochează: „Îl vedeam ca pe un posibil iubit”. A fost audiată la Poliție, în scandalul de la hotel

 

 
 
Loading...