Fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a avut parte azi de cel mai emoționant moment din viață. S-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Daniel Tandreu.


Ceremonia a avut loc la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. ”Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul”, a declarat Andreea pentru ”Click!”.

 • andreea raducan mireasa biserica pipera
  Andreea Răducan şi soţul ei au fost foarte emoţionaţi
  foto: Dorin Constanda
 • andreea raducan mireasa biserica pipera
  Andreea Răducan a strălucit în cea mai fericită zi din viaţa ei
  foto: Dorin Constanda
 • mariana bitang octavian bellu
  Mariana Bitang şi Octavian Bellu, foştii antrenori ai Andreei, au fost şi ei prezenţi la ceremonie
  foto: Dorin Constanda
 • gabriela szabo nunta andreea raducan
  Gabriela Szabo i-a fost alături Andreei Răducan
  foto: Dorin Constanda
 • nadia comanesci nunta andreea raducan
  Printre invitaţii de seamă ai Andreei s-a numărat şi Nadia Comăneci
  foto: Dorin Constanda
 • corina ungureanu claudia presecan nunta andreea raducan
  Fostele colege ale miresei, Corina Ungureanu şi Claudia Presecan au fost şi ele prezente la ceremonie
  foto: Dorin Constanda
1/6

Ceremonia a fost cu adevărat una specială pentru Andreea, care a purtat o superbă rochie albă, comandată la o firmă din Barcelona, care are și reprezentanță în România. ”Cred că este cel mai important moment, cununarea în fața lui Dumnezeu, așa că și emoțiile au fost pe măsură”, a mai spus fosta gimnastă, care a ascultat slujba cu ochii umezi, fiind impresionată și de corul bisericii.

Ceremonia a fost urmată de o petrecere, care a avut loc la clubul Stejarii. Voia bună a celor aproximativ 260 de invitați a fost asigurată de formația lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramureșul și de un DJ. Ca o sportivă adevărată, Andreea și-a propus să nu stea pe scaun prea mult la propria nuntă. ”Vreau să dansez toată noaptea, pentru că este o seară specială. Sper ca toată lumea să se simtă bine și noi vom face tot ce vom putea pentru a fi gazde perfecte”, a mai spus Andreea. Evident, printre invitați se vor număra și foste gimnaste: Sandra Izbașa, Monica Roșu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Cătălina Ponor, dar și antrenorii care le-au dus pe culmile succesului, Octavian Belu și Mariana Bitang. ”Doamna Mariana m-a ajutat foarte mult în această perioadă, cu sugestii, cu sfaturi, îi mulțumesc și pe această cale”, a mai spus Andreea, care a avut cununia civilă miercuri.

 
 
Loading...