Adelina Pestriţu face liste peste liste în aşteptarea fetiţei. Este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că a amenajat colţişorul în care Zenaida Maria va sta. Bruneta a cumpărat mobila şi a montat-o frumos fix în dormitorul matrimonial în care ea şi Virgil Şteblea dorm. În pătuţ a aşezat lenjerie moale, iar comoda a umplut-o până la refuz cu hăinuţe, prosopele şi alte accesorii de bebeluşi.


A rămas mai puţin de o lună până când Adelina Pestriţu (31 de ani) va aduce pe lume primul ei copil, iar emoţiile cresc de la o zi la alta. Până la momentul mult aşteptat, bruneta îşi ocupă timpul cu lucruri practice şi anume decorează camera sau mai exact colţul în care Zenaida Maria le va face nopţile mai agitate. Vedeta apovestit pe blogul ei cum decurg pregătirile şi a publicat câteva imagini cu piesele de mobilier, hainele Zenaidei şi toate accesoriile pe care mămica ei le-a cumpărat sau le-a primit de la prieteni şi apropiaţi.   

dulap.jpg

adelina pestritu camera bebelus
Colţişorul Zenaidei este amenajat în dormitorul matrimonial al vedetei
Foto: arhivă personală

"Timpul se scurge, iar noi verificăm zilnic listele de cumpărături pe care suntem nevoiți să le facem până la începutul lunii viitoare, atunci când familia noastră se va mări. După cum v-am prezentat într-un articol recent, lista cu cele de trebuință este lungă și diversă. Trebuie să recunosc că, la fiecare sesiune de shopping am fost foarte entuziasmată de ceea ce-mi vedeau ochii și îmi atingeau mâinile – lucrușoare mici, vesele, parcă au fost concepute pentru păpuși, de la body-uri, mănușele, pantofiori și prosopele, până la cărucioare, scoici, landouri, plase de țânțari, umbrele, și mobilă pentru oameni mici.

pat_si_comoda.jpg

adelina pestritu camere bebelus
Aşa arată pătuţul şi comoda, special comandate pentru fetiţă
Foto: arhivă personală

Este o adevărată frenezie să te trezești dintr-odată cu toate minunățiile astea în casă în care, până în prezent nu era nici urmă de așa ceva. Pentru fiecare pas în parte mi-am arătat entuziasmul și m-am implicat cum face orice mămică dornică să-i ofere puiului ei ce e mai frumos și mai bun. Un moment care m-a marcat a fost atunci când, pe ușa au intrat 4 băieți cu brațele încărcate cu piesele de mobilier pe care ulterior au început să le instaleze în dormitorul nostru matrimonial", şi-a început Adelina povestea despre cum o aşteaptă pe micuţa Zenaida.

Adelina şi Virgil vor dormi cu bebeluşul lângă ei

Bruneta şi iubitul ei Virgil s-au mutat într-un ansamblu nou de locuinţe , unde deţin un aparatment cu trei camere. Deşi ar fi avut spaţiu suficient şi pentru bebeluş, Adelina a sacrificat una dintre camere pentru dressing şi a făcut acest lucru chiar înainte să afle că va deveni mămică, aşa că mobilierul Zenaidei a fost aşezat în dormitorul părinţilor. 

patut2.jpg

patut adelina pestritu
Adelina Pestriţu a aşezat un body şi o pereche de botoşei în pătuţul Zenaidei
Foto: arhivă personală

"Evit să fac abuz de culoarea roz, așa cum am văzut că se obișnuiește când vine vorba despre un bebeluș fetiță. Și mai ales că rozul ar fi fost că nuca-n perete în dormitorul nostru cu maro și alb. Așadar, am optat pentru culori neutre, plăcute și deloc obositoare. Pentru lemnul masiv am ales gri deschis cu striații plăcute la atingere și butoni din pietre Swarovski, iar pentru tapițerie, bej cu aplicații Swarovski. Lenjeria de pat alcătuită din 5 piese este 100% din bumbac și îmbracă minunat pătuțul adorabil pe care l-am ales. (...)Comodă deja este plină ochi cu hăinuțe, prosoape, halate, păturici, botoșei, babețici și altele. Cu siguranță, după apariția micuței va mai trebui să mai comandăm încă una pentru a depozita toate lucrurile pentru bebe, altfel dressing-ul va suferi mici modificări", a notat Adelina pe blogul personal. 

loading...
Loading...