A jonglat cu mingea şi cu femeile, dar a ştiut să-şi ţină copiii aproape. Adrian Mutu, care are în palmares 4 copii cu trei femei, împlineşte azi 39 de ani şi petrece la 26˚C, în Republica Dominicană, ţara de origine a fostei soţii Consuelo Matos. Alături îi sunt şi fiicele Adriana şi Maya, care s-au lipit tare mult de mama vitregă, Sandra Mutu.


S-au căsătorit civil pe 14 februarie 2017, iar în octombrie au făcut cununia religioasă şi botezul fiului lor, Tiago, acum în vârstă de aproape 9 luni. Adrian Mutu şi Sandra n-au apucat însă să plece în luna de miere imediat după nuntă, căci fostul fotbalist a fost numit manager sportiv la Federaţia Română de Fotbal, iar sarcinile de lucru l-au ţinut în ţară.

m212-13-vedetete-foto-5-2-c.jpg

Mutu, alături de prinţesele lui

Şi-a luat însă revanşa de Sărbători şi şi-a dus nevasta într-o binemeritată vacanţă exotică, culmea, în ţara fostei neveste, Consuelo Matos. Mutu şi Sandra nu sunt la prima escapadă împreună în Republica Dominicană, aşa că bruneta a avut timp să se cunoască mai bine şi să se apropie de fiicele soţului ei din cea de-a doua căsătorie (n.r. Mutu mai are un băiat de 15 ani, pe Mario, din primul mariaj, cel cu actriţa Alexandra Dinu).

Imaginile puse de Adrian pe Instagram vorbesc de la sine. Maya Vega (9 ani) şi Adriana Lea (11 ani) sunt topite după mama vitregă, care are doar 24 de ani, şi care pare sora lor mai mare. S-au pozat pe rând cu ochelarii de soare ai Sandrei şi i-au făcut declaraţii de dragoste pe Internet, în dreptul fotografiilor. “Vă iubesc pe amândoi”, a scris Adriana Mutu.

m412-13-vedetete-foto-6-2-c.jpg

Mutu şi Consuelo s-au separat în 2013, după 8 ani de mariaj

“Şi eu vă iubesc”, a completat Maya. “Şi eu te iubesc, prinţesă mică”. În ritmul acesta, pagina de Instagram a fostului fotbalist s-a umplut de inimioare.

Inedit este că zilele acestea în viaţa lui Mutu au fost numai aniversări. Soţia lui, Sandra, a împlinit 24 de ani pe 1 ianuarie, fosta soţie, Alexandra, a împlinit 37 de ani pe 3 ianuarie, iar el împlineşte luni 39 de ani. 

Smiley şi Gina, primele poze din vacanţa romantică în Thailanda

N-au cum să se mai ascundă. Smiley (34 de ani) și Gina (36 de ani) au fost surprinși de Click! la Sibiu, petrecând primul lor Revelion împreună, după care cei doi îndrăgostiți au plecat spre Thailanda, pentru o vacanță departe de ochii curioșilor.

m512-13-vedetete-foto-8-2-c.jpg

Smiley s-a pozat în pat, la hotel

Nu se afișează în aceleași fotografii, însă le arată fanilor virtuali diverse peisaje exotice, pe rând, lăsând oricum loc de interpretări. Mai mult, Smiley s-a filmat și în pat, semn că e cam greu să se dea jos din așternut, de lângă o bombă-sexy precum Ginuța. Cei doi sunt împreună din martie 2017.
 
 
Loading...