În ultimii ani, scenaristul şi actorul din serialele „La Bloc” şi „Nimeni nu-i perfect” s-a axat doar pe piese de teatru şi sepectacole. Click! a aflat că Dragoş Moştenescu va reveni la Pro TV în curnd însă în calitate de concurent al unuia dintre cele mai îndrăgite reality show-uri.


Este vorba de „Ferma Vedetelor”, sezonul trei din reality show-ul cu care Pro TV ul a dat lovitura în 2015. Chiar dacă locul de filmare şi prezentatoarea s-au schimbat, concurenţii au trăit în aceleaşi condiţii grele ca și cei din precedenta ediție a emisiunii. S-ar părea că actorul Dragoş Moştenescu (50 de ani), pe care îl ştiţi din serialele „La Bloc” (Pro TV), „Gaşca” (Kanal D) şi „Nimeni nu-i perfect” (Prima TV) a intrat şi el în această aventură, imediat după Paşte.

S-ar părea că filmările emisiunii se termină la sfârşitul acestei săptămâni, însă, se pare că actorul a ieşit deja din competiţie.

dragos_mostenescu.png

dragos mostenescu ferma vedetelor
Dragoș Moștenescu, vizibil slăbit după „Ferma Vedetelor”
Foto: Facebook

El ar fi participat la un eveniment într-un mall din București, unde a fost surprins într-o imagine vizibil slăbit și tras la față. 

În „Ferma Vedetelor” sunt reguli stricte la alimentație. Concurenții nu au voie să mănânce dulciuri sau sucuri, nu se dă mâncare în plus iar dacă pierd o probă, atunci sunt obligaţi să crească animale.

Prin transformări similare au trecut și Dan Helciug în primul sezon din „Ferma Vedetelor” și Dorian Popa, după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. 

 

Ce mai face Ștefan Stan la 2 ani de la “Ferma Vedetelor”

stefan_stan_are_planuri_mari_vara_aceasta.png


Ștefan Stan are planuri mari vara aceasta
Foto: Sever Gheorghe/Click

La doi ani de când a participat la “Ferma Vedetelor” şi la şase ani de la “Vocea României”, Ştefan Stan continuă să reziste în lumea muzicală. L-am întâlnit la petrecerea organizată de Radar de Media la piscină şi am aflat care sunt planurile lui şi ce face vara aceasta.

“Am lansat o piesă cu videoclip care se numeşte “Aşadar” şi unde apare şi Gabriela Pavel, o persoană specială, prietenă foarte bună care face parte din familia mea. O să plec pe Litoral şi o să cânt la un hotel în luna august, unde fanii vor avea parte de un nou concept, în care eu cânt şi Chef Scărlătescu de la “Chefi la cuţite” găteşte diverse specialităţi. Eu trăiesc numai din muzică, am încercat să fac şi pe reporterul la emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV dar lumea nu vede în mine reporterul de teren, ci artistul, şi nu mă iau în serios. Nu pot avea o discuţie serioasă cu cei din aceeaşi breaslă. Mi s-a propus dacă pot să fac acest lucru pentru o perioadă dare u am făcut-o cam o  săptâmână, dar nu m-am simţit confortabil şi am zis să ne oprim, deşi am fost plătit, nu a fost degeaba. M-aş vedea mai degrabă în rol de prezentator, cum a fost proiectul de la Prima TV. Au mai venit oferte de la alte televiziuni, însă voi vedea în toamnă ce se va întâmpla, dacă voi accepta sau nu propunerile venite”, ne-a povestit Ştefan Stan. 

Exclusiv! Se schimbă totul în noul sezon din “Ferma vedetelor”

Ferma Vedetelor va începe din martie la PRO TV

dima trofin vedeta ferma vedetelor
Ferma Vedetelor va începe în toamnă la PRO TV Foto: Pro tv
Foto: Pro tv

Pro TV a schimbat momentul difuzării, prezentatoarea, dar și câteva dintre regulile jocului pentru cel de-al treilea sezon din ”Ferma vedetelor”. Se pare că noua prezentatoare, Monica Bârlădeanu, va arbitra înfruntarea dintre mai multe cupluri de concurenți.

Producătorii show-ului au fost încântați de efectul cuplului Maria Constantin – Marcel Toader asupra audiențelor, așa că au hotărât să extindă modelul. Se pare că vom avea cupluri de prieteni, cupluri în viaţa reală - soţ şi soţie, mamă şi fiu – Patricia de la MasterChef şi fiul ei, cupluri de umorişti sau colegi de scenă, cântăreţi şi actori, colegi de breaslă.

Filmările au început imediat după Paşti şi vor continua până la 30 iunie, când probabil se va filma finala, asta dacă nu cumva producătorii vor prefera să o difuzeze live, în toamnă, ca să nu ”transpire” câştigătorul acestui sezon.

Ei au fost deja eliminați din „Ferma Vedetelor!” Emisiunea nici n-a început la tv

Echipa de la Pro TV filmează de zor pentru cel de-al treilea sezon al reality show-ului “Ferma Vedetelor”. Printre concurenți s-au numărat cuplul format din Andrei și Grațiela Duban precum și Diana Dumitrescu. Toți au fost testați riguros și au dispărut din peisajul public imediat după sărbătorile de Paște. 

duban1.png


Andrei Duban a ieșit cu băiețelul său la Mall
Foto: Blitz/Click!

Pe actor l-am zărit zilele trecute plimbându-se în București, la o lună de la începerea filmărilor, semn că, pentru el, aventura în „Ferma Vedetelor” s-a terminat. Astfel că, Duban și-a reluat activitatea de la teatru, jucând în piesa „Amor în farmacie” alături de Anca Ţurcaţiu și Dan Tudor. Piesa a fost pusă în scenă până și în Dublin, capitala Irlandei. 

Fosta “Regina”, actriţa Diana Dumitrescu, pare că a fost și ea eliminată. Pe Diana am zărit-o la Constanța, acasă, acolo unde și-a sărbătorit mama. Zilele trecute, ea a plecat într-o vacanță în Turcia, alături de Cătălin Botezatu și Doiniţa Oancea.

 

Monica Bârlădeanu prezintă «Ferma Vedetelor». Ce spune fosta gazdă, Iulia Vântur

monica.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu e noua prezentatoare de la "Ferma Vedetelor"
Foto: Click!

După două sezoane, ea a fost înlocuită cu Monica Bârlădeanu (38 de ani).

“Cu mare părere de rău a trebuit să renunţ, pentru o vreme, la proiectele din România, pentru că cele din India erau deja în derulare. Am lansat 3 piese, urmează să lansez alte 3 videoclipuri cu artişti importanţi din India, ce erau deja programate exact în perioada filmărilor pentru «Fermă». Mi-a fost imposibil să lipsesc pentru 3 luni, deşi am încercat să găsesc o soluţie. Apreciez faptul că PRO TV a înţeles şi mi-a susţinut decizia. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt foarte implicată emoţional în ceea ce am făcut în PRO TV, dar cred că vom mai avea ocazia să lucrăm împreună. Ştiu că am lăsat «Ferma» pe mâini bune şi mă bucur că tot o moldoveancă stă în capul mesei acolo. Monica tot ieşeancă e. Sunt alături de ei cu sufletul”, a declarat Iulia pentru Click!

Iulia Vântur nu a recunoscut niciodată relaţia cu Salman Khan

iulia vantur ferma vedetelor india
Iulia Vântur stă mai mult prin India
FOTO: Arhiva personală

Roxana Ciuhulescu s-a retras de la «Ferma vedetelor»

14-vedete-3-col-ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu n-a vrut să stea departe de fiica sa, Ana Cleopatra, decât pe bani mulţi

Vedeta nu li se va alătura celor 11 vedete, printre care solistul Speak, Aneta Stan, Dj Wanda, Dragoș Moștenescu sau Chef Patrizia Paglieri, și asta pentru că nu ar fi primit onorariul pe care l-a cerut. După cum Click! a dezvăluit, ea ar fi considerat că pentru cele zece săptămâni pe care trebuie să le petreacă în Ardeal, departe de copilul său, suma de 2.000 de euro pe săptămână ar fi una potrivită. Însă nu așa au gândit și mai marii trustului, care au oferit mult mai puțin. Se pare că este una dintre edițiile cu cel mai mic buget și în care s-au făcut economii la sânge. Acesta este și motivul pentru care au ales să filmeze în țară, în Ardeal, iar câteva vedete au acceptat suma de 900 de euro pe săptămână pentru a intra în concurs. 

 

 
 
Loading...