Operaţia de micşorare a stomacului a devenit o modă, dar şi o necesitate în showbiz. Ultimul pacient este Patrick Borcea, care, la 20 de ani, n-a găsit altă soluţie pentru kilogramele în plus decât cuţitul. Acum pare alt om.


Ce poate fi mai greu pentru adolescent decât să fie poreclit “Grasul”? De asta avea parte fiul cel mare al lui Cristi şi al Mihaelei Borcea, care a pierdut lupta cu kilogramele încă de la pubertate. A încercat zeci de diete, dar fără folos, apoi a devenit atât de complexat, încât la plajă stătea cu tricoul pe el. La începutul verii, adolescentul, susţinut şi consiliat mereu de mama lui, a luat o decizie-şoc: s-a programat la celebrul doctor Cristi Copăescu, acelaşi care le-a operat pe Teo Trandafir şi Raluca Bădulescu.

fiuborcea.jpg

2016. Deşi avea probleme cu greutatea, Patrick frecventa restaurantele fast-food

Intervenţia de 10.000 de euro, numită gastric sleeve, constă în secţionarea stomacului de-a lungul său, pentru a îndepărta porţiunea dorsală, unde sunt localizaţi centrii foamei. Astfel, 80% din volum va fi eliminat, iar pacientul nu mai poate consuma decât cantităţi foarte mici de mâncare. Slăbirea este garantată, iar asta se vede şi din fotografiile surprinse de Click!, pe Litoral.

borcea90898.jpg

Cristi Borcea

Patrick a mers să se distreze într-un club din Mamaia, unde a poposit până la ora 8 dimineaţa, fiind păzit non-stop de bodyguarzi. La ieşire, noi l-am surprins cu noua siluetă, subţiată cu vreo 15 kg, dar şi cu o freză nouă, care îl avantajează.

 
 
Loading...