Ultima ediţie Ferma 2019 a fost prilej pentru vedete de a se strânge din nou împreună la un chef de pomină. În timp ce telespectatorii urmăreau finala de acasă şi pe concurenţi filmaţi în munţi, în fapt ei petreceau de zor la un local de fiţe din zona Floreasca. Filmările s-au încheiat oficial de mai mult timp, dar concurenţii au fost obligaţi prin contract să nu se afişeze în public sau să meargă la evenimente mondene până ce nu erau eliminaţi din Fermă.


Joi seara, toţi cei 18 concurenţi care şi-au împărţit şi bune, şi rele, în munţii Semenic, au uitat de conflicte şi au fost surprinşi  în “libertate” de fotoreporterii Click! aşa cum sunt ei de fapt în viaţa reală.   

"Ferma - Un nou început" i-a legat pe unii concurenţi, dar a adus şi multe situaţii tensionate şi conflicte între cei selectaţi să intre în concurs. Joi, nemulţumirile nu s-au mai regăsit printre concurenţi. Ei s-au strâns la un restaurant cu ştaif să urmărească împreună finala şi au lăsat la o parte certurile încercând să aibă o seară memorabilă. Fotoreproterii Click! au surprins imagini delcioase cu toţi cei 18 concurenţi care au intrat la Ferma 2019. 

Ferma 2019. Otniela Sandu şi Otilia Billionera au perturbat traficul

Cele mai sexy bandite, Otniela Snadu, Otilia Billionera şi Geanina Ilieş au venit neînoţite, primele două fiind chiar nedespărţire, aşa cum au fost şi în colibă. Shakira, poreclă pe care a primit-o blonda pentru asemănarea cu celebra cântăreaţă, a traversat strada cu solista la braţ şoferii întorcând capul după ele. 

otniela_si_otilia.jpg

otniela sandu  otilia billionera petrecere ferma 2019
Otiniela a optat pentru o pereche de jeanşi, în timp de Otilia a purat o rochie de seară
foto: Mihai Ionescu

Kamara şi-a verificat îndelung telefonul, butonând continuu, singurele moment în care nu a mai fost captivat de dispozitivul mobil fiind întâlnirea cu Florin Pastramă, care i-a înmânat invitaţia la nunta cu Brigitte.

kamara_si_pastrama_imbratisare.jpg

kamara florin pastrama petrecere ferma
Kamara îl îmbrăţişează pe Pastramă şi ţine strâns în mână plicul cu invitaţia la nuntă
foto: Mihai Ionescu

Deşi în fermă au fost la un pas să se bată de două ori, în afala concursului cei doi par foarte apropiaţi, aşa că nu este exclus să-l vedem pe cântăreţ în rol de cavaler de onoare la ceremonia ce se apropie.

Ferma 2019. Silviu Ţolu, sărut pătimaş cu Lili Sandu

Însoţiţi de parteneri au fost Silviu Ţolu, care a sărutat-o în văzut tututror pe iubita lui, Lili Sandu, Vali Bărbulescu, tuns zero, alături de partenera lui de un deceniu Delia Tudose, Carmen Negoiţă cu iubitul tinerel, dar şi câştigătorul concursului de la Pro Tv Marius Crăciun alături de Diana Belbiţă.

kili_sandu_si_tolu.jpg

lili sandu silviu tolu petrecere ferma 2019
Silviu Ţolu a sărutat-o pe Lili Sandu în faţa restaurantului unde a avut loc petrecerea de la fermă
foto: Mihai Ionescu

barbulescu_si_delia.jpg

vali barbulescu delia tudose petrecere ferma 2019
Vali Bărbulescu a renunţat la plete şi a venit însoţit de iubita lui Delia
foto: Mihai Ionescu

Aceştia din urmă au format un cuplu în Fermă şi se pare că povestea lor continuă şi după emisiune. Marius şi Diana Belbiţă au venit cu acelaşi taxi, cursă achitată de luptătoarea MMA şi şi-au petrecut toată seara împreună.

marius_craciun_diana_belbita.jpg

marius craciun diana belbita
Dragostea pluteşte în aer între Marius Crăciun şi Diana Belbiţă
foto: Mihai Ionescu

Ferma 2019. Jorge, retras şi lipsit de chef 

De departe cel mai zgomotos concurent a fost Cătălin Zmărăndescu. Luptătorul a râs continuu, a vorbit tare şi s-a pozat cu toată lumea, Ioana Filimon fiind cea care i-a ţinut companie în acelaşi stil efervescent. Fosta Miss România a apărut într-o rochie de seară, ce i-a pus decolteu generous în valoare, atu de care frumoasa brunetă a profitat nu doar la petrecere, ci şi pe toată durata emisiunii de la Pro Tv.

Mai retraşi au fost Jorge şi Ame, concurenţii eliminaţi la începutul emisiunii, care au socializat şi ei cu ceilalţi concurenţi, dar parcă nu s-au lăsat cuprinşi de atmosfera de petrecere.

morosanu.jpg

catalin morosanu petercere ferma 2019
Cătălin Moroşanu a fost vesel şi sociabil pe întreaga durată a petrecerii
foto: Mihai Ionescu

Cătălin Moroşanu, în schimb, a fost în centrul atenţiei, exact ca şi la Fermă. A povestit întâmplări din concurs,  a făcut glume şi l-a felicitat Marius Crăciun, advesarul în faţa căruia a pierdut marele premiu de 50.000 de euro, pus în joc.      

 

Citeşte şi:

 

Scandal la Ferma 2019. Kamara şi Cătălin Moroşanu şi-au împărţit pumni şi picioare

Cine este Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma 2019. Iată-i povestea tristă de viață!

 

 

 

Loading...