Nu mai încape niciun dubiu! Sofia Natalya, fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav este leită tăticul ei. Fostul prezentator de la Pro tv a publicat o imagine cu el de când era mic şi a comparat-o cu cea a fiicei sale. Asemănările sunt izbitoare!


Bianca Drăguşanu s-a rugat mult să aibă o fetiţă care să-i semne iubitului ei, dar să aibă ochii albaştri. Deocamdată, prima parte a dorinţei i s-a îndeplinit, însă nu se ştie dacă culoarea ochilor va rămâne cea de acum, într-o nuanţă deschisă, încă nedefinită. Fostul băiat de la "Meteo" a publicat o imagine cu el de când era copil şi a lăturat lângă fotografie o poză cu micuţa Sofia Natalya şi a reuşit să demonstreze ceea ce era deja evident. Bebeluşul şi Victor Slav seamănă ca două picături de apă. 

victor_si_sofia.jpg

victor slav in copilarie bebelus sofia natalya
Vicror Slav, în copilărie (stânga), şi Sofia Natalya
foto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu a născut prin cezariană în urmă cu mai bine de o lună. Fosta asistentă tv a plâns de emoţie când şi-a strâns la piept copilul. Victor Slav a asistat la toată naşterea fetiţei şi a stat aproape non-stop la maternitatea privată unde iubita lui a adus-o pe lume pe Sofia. 

 
 
Loading...