Bella Santiago a căștigat ultimul sezon X Factor șiare multe planuri cu banii pe care îi va primi. Bella Santiago și fiica ei nu au o situație financiară foarte bună, astfel că, artista își va ajuta fiica în domeniul educației.


Bella Santiago vrea să ajute și copiii orfani cu banii pe care îi va încasa. Ea vrea ca fiica ei să urmeze cursurile unei școli internaționale aici, în România. 

Cum i s-a părut experiența X Factor

Pentru Bella, experiența X Factor a fost una specială, ea a avut foarte multe lucruri de învățat. Delia Matache i-a fost un adevărat mentor și speră ca pe viitor să poată să fie exact ca ea.

„Experiența X Factor a fost foarte tare. Am prieteni care mi-au scris numele meu și nu am știut. Când am intrat acolo, la preselecții, mi-au zis că sunt deja pe listă. (...) Plec în Dubai, am concert acolo pe 28. După ce am apărut la X Factor m-au sunat să mă întrebe dacă pot să cânt un Dubai. Delia este cel mai mare artist din România. E foarte caldă ca om și foarte deschisă, fericită. Vreau să fiu ca ea. Eu sunt foarte rușinoasă. Vreau să fiu ca ea, să nu mai fiu așa. Când am intrat pe scenă, nu am mai avut emoții deloc. Fata mea mi-a zis că își dorea foarte mult să câștig eu. I-am spus că încerc, pentru că nu sunt româncă româncă”, a declarat Bella Santiago la Antena Stars.

Bella Santiago a avut o copilărie tristă

Bella Santiago a povestit despre copilărie tumultoasă pe care a avut-o. Artista vrea să-i ofere fiicei sale un viitor mult mai bun.

„Copilăria mea a fost foarte tristă, tatăl meu a murit când aveam un an. Am stat cu bunicul și bunica, mama mea a plecat. Am lucrat acolo. I-am spus fiicei mele când am plecat că trebuie să lucrez pentru ea, să aibă o viață bună, nu ca mine. A fost foarte tristă viața mea. Nu vreau să simtă la fel. Am simțit că a fost foarte greu. Vreau să facă tot ce vrea ea, să îi dau tot ce vrea ea, să am și eu bani pentru ea", a spus Bella Santiago.

Ce vrea să facă Bella Santiago cu banii câștigați

"Mă gândesc ca banii să îi folosesc pentru fata mea, să facă școala internațională aici. Mă gândesc să ajut și copiii orfani", a mai spus Bella Santiago. 

 
 
Loading...