Acum este cea mai cunoscută știristă de la noi. Toată lumea o îndrăgeste pe Andreea Esca, iar imaginea ei ca prezentatoare de jurnal este deja consacrată.


Succesul ei atrage invidia multora, iar încă de când era adolescentă îi plăcea să fie la înălțime. Invitată la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21, alături de Dana Rogoz, Andreea Esca le-a povestit lui Bogdan, Shurubel și Ionuț că obișnuia să iasă mereu în oraș cu un coleg de liceu baschetbalist, iar astfel reușea să le facă geloase pe colegele ei. „Mi-a plăcut mereu să fiu invidiată”, a glumit ea.

Tot în liceu a trebuit să facă „chetă” pentru a-și plăti factura la telefonul fix. Vorbise atât de mult, încât părinții ei aveau de plătit în total 300 de lei. Andreea a mărturisit, la Europa FM, că s-a plimbat din clasă-n-clasă și a strâns suma necesară

La liceu era râvnită de puștani, însă în clasele primare avea o poreclă care nu o flata. Încă din prima zi de școală a stat în prima bancă, pentru că era cea mai scundă. Din acest motiv a primit porecla „Piticot” de la colegi. Esca și-a amintit și de bentița groasă care îi pica pe ochi. „Eram oribilă”, a spus ea, râzând.

andreea_esca_si_dana_rogoz.jpg

andreea esca
Andreea Esca și Dana Rogoz au fost invitate la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21
foto: Arhiva Personală
Loading...
Citeste tot despre: