Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, iubește din nou și nu mai ascunde acest lucru. Ea nu s-a putut abține și a postat imagini dintr-o vacanță de lux, în care a plecat cu iubitul, fix a doua zi după ce fostul ei soț, Cristi Borcea, și-a unit destinele cu Valentina Pelinel.


Mihaela Borcea a decis să nu se mai ascundă. Dacă până acum a fost discretă cu viața ei privată, afacerista a decis de puţin timp să-şi facă publică noua relaţie. Ea ne-a arătat pe Facebook imagini din vacanța pe care o petrece cu Sorin Rap, iubitul ei, iar postarea a fost făcută chiar a doua zi după nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, din 30 septembrie. "Paradisul meu! Iubesc lucrurile simple, cât mai aproape de natură! Luxul reprezinta simplitate într-un cadru natural de vis, acolo unde te desprinzi de tot şi îţi regăseşti propriul EU!", a scris Mihaela Borcea pe Facebook, în dreptul imaginilor superbe.

1/6

Se pare că Mihaela are o relație de mai mult timp cu Sorin, fostul ei șofer, însă până acum a negat că ar fi ceva mai mult între ei. Mihaela Borcea a divorțat de Cristi Borcea în 2011, după 23 de ani de mariaj. Au împreună trei copii și au rămas în relații bune. În același an, când a divorțat, Borcea s-a însurat cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii. Căsnicia lor a ținut până în anul 2016, iar duminică, fostul finanțator de la Dinamo a dus-o la altar pe cea de a treia soție, Valentina Pelinel, cu care are un băiețel. Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, în restaurantul Gundel din Budapesta, în același local de lux în care s-au căsătorit și nașii lor, Irina Nicolae și Marius Vizer.

 
 
Loading...