Evenimentul acestei toamne este fără doar şi poate nunta Andreei Berecleanu. Vedeta tv s-a cununat civil, duminică (18 septembrie) cu medicul Constantin Stan, iar la începutul lunii noiembrie cei doi urmează să ajungă în faţa altarului. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi soţul ei medicul chirurg Cătălin Badiu.


Ştirista de la Antena 1 va îmbrăca din nou rochia de mireasă, după 18 ani de la prima ei nuntă. Ţinuta din ziua cea mare nu este încă gata, pentru că prezentatoarea tv a mărturisit că a comandat rochia pe Internet şi acum speră să i se potrivească. Deşi, rochia este stresul oricărei mirese, ba chiar şi a unei simple invitate la o nuntă cu ştaif, Andreea Berecleanu a spus că ea nu are deloc emoţii. Mai îngrijorată în privinţa ţinutei este naşa ştiristei, Ileana Badiu. Afacerista a strălucit la cununia civilă într-o rochie cu maci albaştrii semnată Brooks Brothers.

nasi andreea berecleanu constantin stan
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, alături de naşii Ileana şi Cătălin Badiu
foto: arhiva personală

Pentru că adoră ţinutele mini, blonda a modificat piesa vestimentară şi a făcut-o la un croitor dintr-o rochie clasică într-una sexy, cu care a atras toate privirile. Mai greu va fi însă la nuntă, căci se pare că dresscode-ul evenimentului nu îi permite naşei să-şi expună cu atâta generozitate picioarele lungi şi tonifiate. De altfel, se ştie că Ileana Badiu este posesoarea uneia dintre cele mai frumoase perechi de picioare din showbiz-ul autohton. Nu are celulită, iar gambele stârnesc invidie în rândul doamnelor. Conştientă de acest atu, Ileana nu se sfieşte să îl pună în evidenţă ori de câte ori are ocazia. "Naşa Andreei are o mare problemă şi este legată de vestimentaţia din noaptea nunţii. Ileana nu prea îmbracă rochii lungi, dar de data asta va trebui să o facă. Vrea să găsească un designer care să-i propună un model special de rochie lungă, pentru că ea nu vede în nicio astfel de ţinută", ne-au povestit surse din cercul ei de prietene.

Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan s-au cununat civil după trei ani de relaţie. Prezentatoarea a mărturisit că a ştiut ce vrea încă de la început, dar că a aşteptat ca în special cei doi copiii ai săi din mariajul cu Andrei Zaharescu să fie pregătiţi să-l primească în familie pe noul bărbat din viaţa mamei lor.     

 

loading...
Loading...