Andreea Bălan a revenit pe scenă după ce în urmă cu aproape trei luni a trecut pe lângă moarte. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană şi a suferit ulterior mai multe intervenţii chirurgicale. Deşi spune că este refăcută, ea acuză în continuare un disconfort, de data aceasta la nivelul mâinilor.


Andreea Bălan ( 34 de ani) este în promovare cu noul ei single, "Paradis", dar problemele de sănătate nu o ocolesc. Artista a povestit că a început repetiţiile, dar va consulta curând un medic pentru că simte furnicături în degete.  

"Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat ( n.r. stop cardiorespirator în urma emboliei amniotice). Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Pe ambele mâini. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă, nu-mi fac probleme. Eu sunt genul de om care se deconectează de la aceste probleme atunci când am treabă”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, patru operaţii într-o singură lună

Andreea Bălan încă mai are se pare de tras după operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Clara, din luna martie. Cântăreaţa a suferit complicaţii grave, care i-au pus viaţa în pericol şi a fost supusă ulterior la mai puţin de alte 3 intervenţii chirurgicale. După tot acest chin, solista este vizibil slăbită şi cu multe kilograme în minus, pe care le-a dat jos brusc din cauza problemelor de sănătate.

"Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

 

Citeşte şi:

 

Andreea Bălan, investigaţii complexe pentru a înlătura suspiciunile după stopul cardio-respirator

Andreea Bălan, prima intervenție în direct după stopul cardio-respirator: «Am fost inconştientă vreo 20 de ore»

 

Loading...