Nicolae Guță (49 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Recent, vedeta a reușit să își îngrijoreze fanii. A slăbit 25 de kilograme și toată lumea se întreabă dacă pierderea aceasta bruscă a greutății nu se datorează vreunei boli.


Pe Nicolae Guță se pare că nu îl prind hainele fără burtică. Asta îi transmit fanii cântărețului prin intermediul comentariilor lăsate în dreptul imaginilor publicate pe Facebook, de manelist. “Ești un schelet ambulant, Doamne Ferește, bat în lemn, dar tu ești că o stafie urâtă - ființă!”, “Guță ai slabit cam mult, mai lasă femeile și ia și mănâncă și dormi”, “Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăți foarte rău ... parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA ... Doamne ferește. Iartă-mă că spun asta ... eu sper doar să mă înșel ... poate ești doar obosit și stresat și ai nevoie de o pauză ... tu știi cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de manelist din partea fanilor.

Manelistul Nicolae Guţă (49 de ani), care pe vremuri îşi afişa cu mândrie burtica, punând-o în evidenţă cu tricouri cu două numere mai mici, a ajuns la greutatea unui fotomodel. Gurmand din fire, cântăreţului i-a fost greu să renunţe la fripturi, însă medicii nu i-au dat veşti bune, în urma ultimelor analize, colesterolul depăşind cu mult limita maximă. În plus, acesta mai are la activ şi un infarct, suferit în 2005.

Conştient că nu mai poate trăi fără o dietă echilibrată, Nicolae s-a cuminţit brusc şi şi-a pus lacăt pe frigider. Acum este de nerecunoscut, căci hainele îi atârnă pe trup, de când a slăbit nu mai puţin de 25 de kilograme.

Loading...