Mihai Trăistariu (39 de ani) şi Paul Ciuci (62 de ani), solistul trupei Compact, sunt cei doi artişti din showbiz cu suflet mare! Conturile lor sociale abundă de fotografii făcute pe stradă, în timp ce hrănesc câinii fără stăpân, fanii lor apreciindu-i pentru gestul nobil. Chiar şi după ce au aflat că riscă amenzi usturătoare, ei tot nu vor să renunţe la acest obicei.


“Iubiţi şi câinii vagabonzi/ Sunt mai cinstiţi şi uneori mai lorzi” sunt celebrele versuri din repertoriul solistului Mihai Constantinescu, care se potrivesc de minune şi artiştilor Mihai Trăistariu şi Paul Ciuci.

De câţiva ani, ei au scos bani grei din buzunar pentru a hrăni maidanezii, fără să ştie că riscă amenzi cuprinse între 2.000-5.000 de lei, conform Legii câinilor comunitari, adoptate de Camera Deputaţilor. Rocker-ul trupei Compact şi-a postat mai multe imagini pe contul său de Facebook în timp ce hrănea câinii vagabonzi.

p2paul.jpg

Paul Ciuci, solistul trupei Compact, şi-a impresionat fanii cu această fotografie

“Când am timp şi văd câini hoinari le dau mâncare. Le iau din magazine boabe speciale, cârnăciori, care costă 10/11 lei kilogramul şi le dau să mănânce. Nu ştiam că există o amendă în acest sens cu privire la persoanele care hrănesc câinii hoinari. Foarte bine, să existe, să îmi dea amendă că eu tot am să le cumpăr hrană”, a declarat el, pentru Click!

p29.jpg

Mihai Trăistariu a deschis o asociaţie prin care are grijă de 400 de câini

Mihai Trăistariu este un alt cântăreţ milos care adoră animăluţele:  “Am acasă opt pisici de care am mare grijă. Iar când nu sunt acasă le las în grija unei vecine, care le pune apă proaspătă şi mâncare. Le place să doarmă în patul meu, îşi fac culcuş acolo, d-abia îmi găsesc şi eu un loc ca să mă odihnesc. După acele probleme cu eutanasierea animăluţelor mi-am deschis o asociaţie, alături de alte persoane, în care adăpostim vreo 400 de suflete. Plus că dimineaţa când mă trezesc ies în faţa blocului şi le dau de mâncare pisicilor şi câinilor fără stăpâni”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

Şi el are pe conturile sociale foarte multe instantanee de pe câmp sau de la munte, făcute în timp ce hrăneşte animalele, chiar şi cu sendvişul lui. 

Loading...
Citeste tot despre: