Cele mai cunoscute asistente tv care făceau furori pe micul ecran arătându-și formele apetisante, acum sunt doar niște nume care nu și-au mai dorit să apară la tv. În urmă cu câțiva ani, nume precum Andreea Tonciu, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Sânziana Buruiană, Ana Maria Mocanu și Daniela Crudu erau cele care ridicau audiența posturilor tv.


Dar ce s-a întâmplat cu ele și de ce nu și-au mai dorit să apară la evenimente mondene sau pe micul ecran? Andreea Tonciu a devenit Andreea Niculescu în urmă cu aproape trei ani de zile, iar între timp cei doi soți au devenit și părinți, aducând-o pe lume pe Rebecca.

Care sunt asistentele tv care au renunțat la lumina reflectoarelor

Andreea Tonciu Niculescu și Daniel Niculescu au avut parte de foarte multe momente în care au simțit că vor să pună stop căsniciei, iar motivul principal a fost faptul că soțului nu îi convenea ca Andreea să mai apară la tv, din gelozie. Andreea s-a încăpățânat și a apărut timp de o săptămână la emisiunea lui Nea Mărin, unde s-a făcut remarcată în stilul ei original.

Andreea Tonciu s-a schimbat foarte mult de când apărea în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu ca asistentă tv. Deși zicea că nu vrea în niciun fel să-și opereze nasul care a făcut-o celebră în lumea mondenă, fosta asistentă tv s-a lăsat pe mâna medicilor.

andreea_tonciu.jpg

Andreea Tonciu și-a tăiat nasul

În trecut, Andreea Tonciu a fost protagonista unui episod incredibil, într-un parc din Capitală. Totul a început în momentul în care un tânăr care a trecut pe lângă ea i-a spus că are nasul foarte mare. În acel moment, Nicolae Mitea, fostul ei iubit, a reacţionat şi s-a luat la bătaie cu respectivul. Scandalul s-a încheiat după intervenţia oamenilor legii, iar Andreea i-a iertat atunci pe cei care au jignit-o şi nu le-a făcut plângeri la poliţie.

andreea-tonciu-niculescu.jpg

Andreea Tonciu s-a schimbat radical

Ana Maria Mocanu s-a retras definitiv de la tv

Ana Maria Mocanu și Daniela Crudu au încins imaginația multor telespectatori în nopțile păcătoase de la Antena 1. Cuplul de asistente tv s-a destrămat joi seară, 29 septembrie 2016, deoarece Ana a ales să ia drumul străinătății alături de iubitul ei. Ea s-a mutat în Barcelona, în Spania, deoarece relația cu iubitul ei a fost mult mai importantă decât cariera pe care o avea în televiziune.

"Nopți nedormite, păcătoase, pline de emoții și trăiri ! Mulțumesc vouă, publicului care întotdeauna m-a susținut, echipei minunate și nu în ultimul rând telespectatorilor! Este un nou început pentru mine! Pentru noi doi! Vă mulțumesc și vă iubesc! Promit să vă vizitez", a scris Ana Maria pe Facebook în dreptul unei imagini cu echipa de la "Un show păcătos".

ana_marian_mocanu_2.png

Ana Maria Mocanu și iubitul ei

Loredana Chivu s-a retras din tv, dar relația cu iubitul a dus-o la un pas de suicid

Pentru Loredana Chivu, faima nu a fost atât de importantă, dat fiind faptul că a reușit să renunțe la cariera ei, atât de ușor, implicându-se amoros într-o relație care aproape că a dus-o pe punctul de a-și lua viața. Loredana Chivu este acum dansatoare și este implicată în multe proiecte de imagine care îi aduc venituri fabuloase.

loredana_chivu_1_0.jpg

Așa arăta Loredana Chivu în urmă cu câțiva ani

Fosta asistentă a lui Capatos ar fi încercat să se sinucidă în locuința ei din București, din Popești Leordeni, conform unor surse citate de Antena3. Loredana Chivu nu a acceptat să fie transportată la spital, în urma ajutorului primit de un echipaj de de salvare care a sosit acasă la ea. În tot acest timp, ea a fost conștientă.

Loredana Chivu a publicat, la vremea respectivă, o imagine cu un text dintr-o carte, pe Instagram, iar citatul surprins i-a îngrijorat cu adevărat pe prietenii ei virtuali. "Esența răului are o față pe care o cunoști și o voce în care ai încredere”, a fost textul publicat de ea.

49664402_228340111380528_7841677237968290885_n.jpg

Loredana Chivu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani
Foto Instagram

Mai multe persoane i-au transmis cuvinte de susținere, iar unii dintre prietenii virtuali ai vedetei au bănuit că ar fi vorba de iubitul ei. Loredana Chivu a confirmat că mesajul publicat a fost cu referire la fostul ei partener, cu care nu ar mai forma o relație și care a înșelat-o, așa cum declara ea în urmă cu un an.

“Este cu alta de câteva luni… să fie fericit! Problema e de ce m-a mințit pe mine când i-am zis clar că nu îl ține nimic lângă mine și că e liber oricând să fie cu cine vrea, cu condiția să fie sincer cu mine”, scria ea pe rețelele de socializare.

Simona Trașcă și-a operat nasul la fel ca fosta colegă de emisiune, Tonciu

Prietenia cu Andreea Tonciu a făcut-o pe Simona Trașcă să fie în centrul atenției publicului. Alături de Andreea și Sânziana Buruiană, cele trei au avut chiar și o emisiune împreună, unde se filmau în fiecare zi, arătând lumii cu ce se ocupă ele în viața cotidiană. Emisiunea a fost un succes, iar cele trei foste asistente tv au avut parte de momente controversate în cadrul emisiunii «Fete Bune» de la Prima Tv. În prezent, prietenia dintre cele trei fete nu mai există, din cauza certurilor pe care le-au avut pe diverse teme.

fete-bune-2.jpg

Cele trei «Fete Bune»

Simona Trașcă are un fiu care a trecut de vârsta majoratului și de care se simte foarte legată. Și ea, la rândul ei, la fel ca prietena ei cea mai bună, Loredana Chivu, a fost la un pas de suicid după ce a resimțit o tristețe cumplită.

56308645_376773849582377_7508060968979529728_n.jpg

Simona Trașcă s-a schimbat radical
Foto Instagram

Simona Trașcă și-a operat nasul în urmă cu câțiva ani și consideră că a fost cea mai bună alegere din viața ei.

Daniela Crudu nu a mai vrut să fie asistentă tv, vrea să fie mămică

Daniela Crudu și-a început cariera în televiziune ca și asistentă tv și i s-a potrivit de minune. Vedeta a fost implicată în diverse proiecte tv, dar în 2016 a hotărât să pună punct acestei meserii. De atunci, Daniela Crudu s-a schimbat foarte mult și a fost implicată în reality-show-uri precum Asia Express, Nea Mărin, Ultimul Trib.

daniela-crudu.jpg

Așa arăta Daniela Crudu în urmă cu câțiva ani

Daniela Crudu a mărturisit că speră ca în viitorul apropiat să-și atribuiască și rolul de mamă deoarece își dorește foarte mult acest lucru. NU este sigură momentan dacă își dorește să se și căsătorească, dat fiind faptul că încă nu și-a găsit un partener după preferințele ei, însă un copil este ceea ce își dorește cel mai mult în prezent. 

"Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?", a declarat Daniela Crudu la Antenastars. 

Chiar dacă este o fire plină de energie și mereu este văzută cu zâmbetul pe față, Daniela Crudu mai are și momente în care se simte descurajată și plânge. 

"Plâng, nu plâng din dragoste, plâng de nervi, din alte motive. De exemplu, dacă sunt cu maşina undeva sau nu mai ştiu unde am parcat-o, am căutat-o o dată o oră şi am început să plâng de nervi. am din astea, ştii... sunt sensibilă, dar pe prostii, cedez nervos repede. Imediat mă enervez şi mă apucă plânsul. Aşa din dragoste n-am mai plâns de mult", a spus Daniela Crudu.

Sânziana Buruiană își alăptează fiica în vârstă de de trei ani

Sânzi și Tonciu s-au certat ca la ușa cortului la nunta Andreei, deoarece soția lui Zuluf a acuzat că i s-a făcut rău din cauza mâncării pe care fosta ei prietenă cea mai bună o avea la nuntă.

sanziana-buruiana-alaptat.jpg

Sânziana Buruiană își alăptează fiica de trei ani și trei luni
Foto Facebook

Sânziana Buruiană își alăptează fiica în vârstă de trei ani și trei luni, iar pentru acest lucru, vedeta a fost foarte blamată.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat nciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

 
 
Loading...