”Noile haine” ale Antenei 1 au cucerit telespectatorii. Andreea Berecleanu, prezentatoarea celui mai important jurnal de știri al postului, s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu câteva imagini de la primul Observator transmis în format HD. Puțini își mai amintesc însă cum arăta știrista atunci când prezenta știrile alături de fostul ei soț, Andrei Zaharescu.


Andreea Berecleanu prezintă Observatorul de la ora 19.00 din 2010, când a renunțat la jurnalul de noapte, pe care îl prezenta alături de fostul ei soț, Andrei Zaharescu.

andreea_berecleanu_andrei_zaharescu.jpg

andreea berecleanu andrei zaharescu
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au prezentat Observatorul de noapte pe vremea când erau soț și soție
foto: Antena 1

 

Cariera în televiziune a debutat însă cu mult înainte de acest moment de cotitură, în 1994, când, așa cum declara chiar Andreea, a împărțit aceeași ”faţă de masă albastră care acoperea un aşa-zis pupitru de ştiri” cu marea rivală de la PRO tv, Andreea Esca, la postul de televiziune SOTI. Cele două au lucrat chiar în aceeași echipă de la Știrile PRO tv, după ce Adrian Sârbu a remarcat-o pe Berecleanu la Antena 1, unde știrista a lucrat din octombrie 1994 până în ianuarie 1996.

În 2003, Andreea Berecleanu a plecat la rivalii de la Antena 1.

berecleanu_zaharescu.jpg

andreea berecleanu andrei zaharescu
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, în perioada în care au lucrat la PRO tv
foto: oaresuntunporc.ro

 

Din 2010, numele Andreei Berecleanu se confundă, practic, cu jurnalul de seară de la Antena 1, iar fanii vedetei au fost martorii evoluției fizice a știristei. Cu părul lung, coafat în bucle lejere sau strâns la spate, de cele mai multe ori șatenă, rar roșcată, niciodată blondă, Andreea Berecleanu a reușit să-și păstreze prospețimea și frumusețea de-a lungul timpului. Ba chiar mulți ar spune că acum, la maturitate, știrista arată mult mai bine decât în primii ani ai tinereții.

andreea_berecleanu_main.jpg

andreea berecleanu legea antifumat
Andreea Berecleanu prezintă principalul program de știri de la Antena 1 din 2010
foto: Antena 1

 

andreea_berecleanu_geaca_de_piele.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu, într-o ținută inedită la pupitrul Observatorului
foto: Arhiva Personală
 
 
Loading...