Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, este plină de surprize și continuă să uimească fie prin declarațiile îndrăznețe pe care le face, fie prin fotografiile pe care le încarcă pe rețelele de socializare. Oana a dezvăluit, într-un interviu recent, care sunt planurile sale pentru noul an și cum se mai simte soțul său, Viorel Lis, după ce a fost operat de urgență de colecist.


Oana Lis a decis să facă niște schimbări serioase în viața ei în ceea ce provește activitățile pe care le desfășoară. Soția lui Viorel Lis este hotărâtă să acorde mai multă atenție educație și dezvoltării personale așa că a decis să învețe serios pentru examenele e la facultatea pe care o rumează, cea de psihologie. Vedeta merge zilnic la cursuri și susține că se pregătește cu drag și cu mult spor pentru sesiune. A dezvăluit că, pentru a putea ține pasul cu colegii și cu ritimul de predare, a fost nevoită să îți cumpere un laptop. Tot colegii mai tineri au fost cei care au ajutat-o să învețe cum să acceseze câteva dintre programele acestuia, potrivit declarației oferite de aceasta în cadrul unei emisiuni de la AntenaStars. 

oana_lis.jpg

foto
Oana Lis urmează cursurile Facultății de Psihologie
Foto:Arhivă personală

 "Fie ploaie, fie vânt, eu la facultate sunt. A devenit o plăcere pentru mine să mă trezesc dimineaţa. Sunt într-o nouă viaţă. Recomand tuturor femeilor să facă din nou o facultate. Te acomodezi. am examene la care am luat şi 10. O să am 7 examene în sesiune. Nu mă mai vedeţi în oraş. Îl pun pe Viorel să mă asculte. Mă pune să învăţ. A zis că s-ar înscrie şi el la facultate. Ar vrea să facă administraţie", a spus Oana Lis.

Mai mult, Oana a declarat că a învățat multe lucruri despre propria persoană și că este bucuroasă că a slăbit câteva kilograme datorită programului încărcat pe care îl are. "Eu am învăţat despre mine. Am avut şi eu tot felul de probleme. Am învăţat să trăiesc în aici şi acum. Tot timpul neajunsuri. Am învăţat să mă bucur de clipă, să ascult oamenii în mod activ. Apartamentul în care m-am mutat e fix vis-a-vis de facultate. Cred că am slăbit pentru că stau câteva ore pe zi la facultate. Am slăbit cinci kilograme şi mai continui, o luasem puţin razna cu sărbătorile astea. Cred că sunt cea mai grăsuţă din showbiz. (...) Mi-am cumpărat laptop. Îl folosesc, m-au învăţat colegii, mi-am făcut prieteni noi", a povestit, fericită, Oana Lis.

 

 
 
Loading...