S-au scurs patru ani de când Flavia Mihăşan a intrat în echipa "Neatza cu Răzvan şi Dani", timp în care blondina nu doar că şi-a dezvoltat simţul umorului după cei doi prezentatori, ci s-a schimbat şi fizic. Asistenta a trecut printr-o serie de modificări care au transformat-o vizibil. Are un corp şi mai lucrat la sala de fitness, un decolteu îmbunătăţit în cabinetul medicului estetician şi un zâmbet de divă.


Flavia Mihăşan este una dintre cele mai sexy asistente tv de la noi. Blonda a intrat în televiziune în urmă cu patru ani, când a înlocuit-o pe Roxana Vancea la "Neatza". Dansatoare profesionistă, vedeta şi-a demonstrat din plin abilităţile la emisiune şi a cucerit publicul cu veselia ei debordantă. Dincolo de silueta trasă prin inel pe care şi-o întreţine cu multă mişcare, dar şi cu o alimentaţie sănătoasă, fiind vegetariană, Flavia a apelat şi la ajutorul medicilor pentru look-ul pe care îl afişează acum.

flavia_atunci_acum.jpg

flavia mihasan 2013 2018
Flavia Mihăşan, la debutul în tv şi după patru ani de emisiune la Antena 1
Foto: arhivă personală

A trecut mai întâi pe la cabinetul medicului estetician, unde şi-a pus silicoane, iar acum lucrează să aibă un zâmbet perfect. Cu toate riscurile, pentru că va apărea în comtinuare pe sticlă, blonda este dispusă să poarte un aparat dentar pe care-l vaţine un an și jumătate. Pentru că accesoriul pe care stomatologul i-l va monta cere sacrificii, blonda a fost supusă unor intervenţii chirurgicale de extracţie a măselelor de minte, fapt care i-a adus şi câteva kilograme în minus. 

32650034_10214473959621766_2748250062613118976_n.jpg

flavia mihasan dr ionut leahu
Flavia şi dr. Ionuţ Leahu, medicul stomatolog care se ocupă de zâmbetul ei perfect din poze şi nu numai
Foto: arhivă personală

Înainte să lucreze la " Neatza", Flavia Mihăşan a colaborat la emisiunile "X-Factor" şi "Te cunosc de undeva". A fost logodită cu actorul Alexandru Ion, de care s-a despărţit toamna trecută. În 2013, ea s-a separat de logodnicul ei italian, Pasquale Maresca, dupa o relaţie care ţinuse 5 ani. Cei doi se cunoscuseră în 2008, în clubul Bamboo, acolo unde Flavia era dansatoare, iar Pasquale fusese invitat de Joshua Castellano, vărul său.

 
 
Loading...