Din cauza situației incerte în care ne aflăm, cel de-al doilea mare concert pe care Connect-R îl pregătea pentru data de 9 iunie, la Sala Palatului, cu ocazia zilei sale de naștere, va fi reprogramat. Astfel, show-ul "Vara nu dorm" va avea loc anul viitor, în 9 iunie 2021, la Sala Palatului din București!


"Trecem printr-o perioadă grea, a modificărilor, a schimbărilor, motiv pentru care am fost nevoit să amânăm concertul de pe 9 iunie, de la Sala Palatului. Acesta va avea loc anul viitor, în 2021, pe 9 iunie, la Sala Palatului din București. Cei care au cumpărat deja bilete își pot recupera banii fără niciun fel de problemă. Cu siguranță ne vom vedea în vremuri mai bune, anul viitor, când va fi liniște și pace. Sperăm să trecem cu bine cu toții peste această perioadă greu încercată!", și-a anunțat Connect-R fanii. 
Artistul se pregătea de concertul aniversar și stabilise în mare toate detaliile. Concertul estival va fi unul de zile mari chiar dacă a trebuit să fie schimbată data acestuia din pricina modificărilor care au avut loc în industria muzicală și a evenimentelor, cauzate de coronavirus.
Anul trecut, Connect–R a făcut senzație pe scena Sălii Palatului cu primul show pe care l-a susținut în fața a 4.000 de fani, conceptul spectacolului fiind unul fără precedent în muzică românească.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: