În sfârșit, Diana Bart poate spune că are Crăciunul perfect. Și-a găsit sufletul-pereche și a construit căminul la care a visat dintotdeauna. Prezentatoarea emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV e sigură că primele sărbători de iarnă petrecute împreună cu fetița ei, Maira, vor fi de neuitat. În plus, are motiv de sărbătoare și din punct de vedere profesional.


E mare petrecere la Prima TV. Ce înseamnă pentru tine această aniversare?

Înseamnă bucuria că mă aflu în familia Prima TV, care împlinește 20 de ani. O familie mare, care și-a păstrat credibilitatea și calitatea în fața telespectatorilor, în toți acești ani. Voi sărbători și eu în mai cinci ani de când fac parte din această echipă. La o suta de ani, Prima TV!

Familia Prima TV împlinește 20 de ani

diana_bart_si_alexandru_constantin.jpg

diana bart prima tv alexandru constantin
Diana Bart și Alexandru Constantin au fost numiți cel mai tare cuplu tv la Gala Performanței și Excelenței organizată de Adela Diaconu
foto: Georgiana Dinu

 

Ai purtat costumul de Crăciuniță pentru ședința noastră foto. Ai mai îmbrăcat până acum o asemenea ținută?

Mă credeți sau nu, este pentru prima dată când îmbrac costumul de Crăciuniță. Fetița mea, care m-a asistat la ședința foto, s-a uitat foarte atent la mine, a fost captivată de ținuta roșie. Și eu chiar m-am simțit foarte bine în aceste haine, așa că o să port o asemenea costumație și acasă, de Crăciun.

Apropos de Crăciun, ce planuri ai?

Ca în fiecare an, Crăciunul îl petrecem în familie, așa ne simțim cel mai bine. Sunt amintirile pe care le vom păstra toată viața alături de cei dragi. Îmi place să pregătesc cu mama toate bunătățile, să aranjăm frumos masa, să decorăm casa, să împodobim împreună bradul și apoi să petrecem aceste zile minunate în atmosfera Sfântă de sărbătoare. Îmi place să gătesc, mai ales de sărbători, pentru că-mi place să-mi aduc aportul și să văd plăcerea pe chipul celor dragi atunci când gustă ceea ce pregătesc eu cu tot dragul. Dar le am și pe mama, și pe soacra mea, așa că treburile sunt împărțite.

Moșul meu este atent la dorințele mele

Mihai Dumitrescu 2.jpg

Diana Bart iubit Mihai Dumitrescu
Mihai Dumitrescu lucrează de zece ani la o importantă companie de real estate
foto: arhiva personală

 

E primul Crăciun de mămică. Cum e diferit față de ceilalți ani?

E cu totul diferit. Acum fericirea e nemărginită. O nouă viață domnește acum în familie, care ne aduce o bucurie enormă. Maira descoperă odată cu noi și cu fiecare clipă viața, cu toate minunățiile ei.

Ce cadou îi vei lua soțului?

Mihai este atras de tot ce înseamnă tehnică, gadgeturi. Am fost atentă pe parcursul anului la ce a ochit în magazinele de profil și știu ce i-ar fi de mare folos, așa că asta-i aduce Moșul, o aparatură performantă.

Dar fetiței?

I-am pregătit primul ei album de familie, cu toate momentele importante de până acum, care să-l aibă ca amintire de la primul ei Crăciun. Până și bradul de anul acesta este decorat ca pentru o fetiță, cu păpușele, îngerași și inimioare.

Dar tu ce vrei să găsești sub brad?

O pereche de pantofi clasici, pe care mi-i doresc de ceva vreme. Și Moșul meu este atent la dorințele mele, așa că sunt convinsă că asta îmi va lua. Abia aștept momentul în care o să desfacem cadourile...

A realizat o ședință foto specială de Sărbători

coperta_diana_bart.jpg

diana bart craciunita click tv
Diana Bart apare pe coperta primului ghid tv special de Sărbători realizat de Click! TV, cel mai citit și iubit ghid tv din România
foto: Click! TV

 

Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai legate de această perioadă din an?

Toate momentele din fiecare an peste care am trecut, cu bucuria lui: atunci când eram mică, la bunici, atunci când petreceam la mătușa mea cochetă din București, care acum are 91 de ani, atunci când eram adolescentă, acum când am familia mea. Anul acesta, primul Crăciun cu fetița noastră, va fi amintire pentru anul viitor și așa vom păstra pe rând toate amintirile anilor ce trec.

Dar în ceea ce privește Revelionul, ce planuri ai?

Anul acesta, îl petrecem acasă, pentru că Maira e prea micuță, are doar șase luni, nu e ok să ne aventurăm cu ea departe de casă. Oricum nouă ne place să petrecem sărbătorile de iarnă aici, unde se păstrează tradiția.

I-a plăcut să fie sexy-Crăciuniță

diana_bart_craciunita.jpg

diana bart craciunita click tv
Diana Bart s-a simțit foarte bine în costumul realizat de cufarulfermecat.ro
foto: Click! TV

 

Și ce-ți dorești să-ți aducă noul an?

Pentru mine, sănătatea este chiar cea mai importantă, asta mi-o doresc pentru familie, prieteni, pentru toată lumea. Și să fim la fel de bucuroși cum suntem acum, să avem familiile și prietenii aproape, să ne bucurăm împreună de plăcerile vieții.

 

Mulțumiri Cufărul Fermecat, pentru ținută, și salonului „BeauTEAfull”, pentru hairstyle asigurat de George Negresa și machiaj realizat de Roxana Minea

Loading...