Ruby îşi schimbă partenerul la început de an. Staţi liniştiţi, domnilor! Nu este vorba de vreo modificare notabilă în viaţa sentimentală, ci pe plan profesional.


În 2015 a colaborat cu Dorian Popa după ce au ieşit din junglă africană, însă se pare că în 2016 Ruby a ales pe altcineva. De data aceasta a înregistrat o nouă piesă cu Shift, unde apare extrem de sexy. Chiar dacă cei doi artişti de top au mai colaborat în trecut pe partea de producţie, “Urcă si Coboara” este prima piesă interpretată de Shift împreună cu Ruby. Artistul a avut şi el un an 2015 extrem de bun. A colaborat cu Andra la “Avioane de hartie” sau cu Connect-R la “Bagă mare”.

"Mă bucură foarte mult că am făcut aceasă colaborare cu Shift, mai ales că vine în urma succesului piesei «Bună, ce mai zici?», cântată cu Dorian Popa, produsă tot de Shift. De fiecare dată când merg la el în studio, devenim creativi şi orice piesă pe care mi-o arată, eu vreau să cânt repede pe ea”, a povestit Ruby. În preajma lansării primului său album, Shift vrea să le ofere fanilor lui o idee despre sound-ul acestuia prin lansări de piese şi videoclipuri. “Am ales ca pe albumul «Adevărul» să fac doar colaborări cu artişti care sunt pe acelaşi film cu mine. Piesa «Urcă şi coboară» e doar o felie din nebuneala mea. Ruby e mereu pe vibe, lucrăm foarte bine împreună şi am simţit că trebuie să fie şi ea pe piesă”, a spus amuzat solistul.
În clipul regizat de Anton Sandu, cu care Shift a mai colaborat pentru “TBC” şi “Norocos”, îi putem vedea pe cei doi artişti prezentaţi în contraste inedite, într-un joc de lumini şi umbre.
 

 
 
Loading...