Actorul va participa din 13 februarie la cel de-al treilea sezon al reality show-ului “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, unde va face echipă cu senzuala lui soţie, Graţiela Duban. Andrei Duban (45 de ani) ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre copilăria petrecută în Ferentari, dar și câteva detalii despre reality show-ul prezentat de Monica Bârlădeanu, ajutată de Nea Raţă.


  • Click!: Andrei, povestește-ne despre copilăria ta! 

Andrei Duban: Pot să spun că am copilărit în “RFG”, adică în Rahova, Ferentari și Giurgiului, pe şoseaua Giurgiului, pe strada Vigoniei, într-un cartier normal, cu copii normali, cu şcoală aproape, cu bătut mingea în faţa blocului, cu făcut de cazemate din zăpadă iarna, cu furat de biciclete, cu jocurile specifice copilăriei. Nu existau tablete, internet, desene animate, nimic, şi atunci ne făceam viaţa frumoasă pe afară cu toate năzbâtiile posibile. Am avut o copilărie foarte frumoasă, împletită, e adevărat, cu munca, fiindcă muncesc de la 6 ani în domeniul artistic.

  • De la lumina reflectoarelor ai trecut la viaţa  grea de la fermă, tu şi soţia ta fiind concurenţi la noul sezon din “Ferma Vedetelor” (PRO TV). Cum ai descrie trecerea?   

Da, e o trecere bruscă, e adevărat, nu numai din lumina reflectoarelor pentru că eu cred că şi la fermă o să fie reflectoare. Dacă în lumina reflectoarelor am grijă de personaje şi am câteva date concrete şi anume: un text care mi se dă, un costum pe care trebuie să îl port, o indicaţie regizorală, un context, la “Ferma vedetelor” este total diferit. Este un experiment social în care trebuie să ne gospodărim singuri, să fim noi înşine, cei de acasă, fără să fim falşi. Eu cred că este foarte interesantă această trecere. Eu nu i-aş spune din lumina reflectoarelor, ci din viaţa publică în viaţa civilă, în intimitatea noastră. Cred că despre asta e vorba la aceast show, aşa că aş descri-o: bruscă şi inedită.

  • Din viaţa cotidiană, care este obiectul fără care nu te-ai descurca la Fermă?   

Nu am probleme cu cremele, nu am probleme cu instrumentele de gătit, dar o oală ne-o da pe acolo că doar nu o să gătim în mâini sau să devenim toţi vegani. Probabil că o să îmi lipsească maşina pentru că  petrec foarte mult timp în  trafic. Cred că o să mă descurc în orice situaţie.

  • Ne poţi face o listă de 5 obiecte care ţi-ar fi trebuit la ”Fermă”?

Pentru mine lista ar arăta aşa: telefon, boxa ca să pot să pun muzică pentru că aş munci mult mai eficient dacă aş avea muzica lângă mine, cuţitul meu de vânătoare, o trusă normală de igienă intima, un deodorant şi jocul fiului meu.

ferma_vedetelor_andrei_gratiela_duban.jpg

andrei gratiela duban
Andrei și Grațiela Duban, la ”Ferma vedetelor”
foto: Pro TV
 
 
Loading...