Elena Gheorghe (32 de ani) și soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, au avut mari emoții, ieri, la botezul micuței Nicole Amelie, care a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul Gheorghe Gheorghe, parohul Bisericii din Clinceni.


La emoționantul eveniment, desfășurat la  Biserica Sf. Gheorghe din Capitală, s-a reunit întreaga familie a cântăreței: mama Marioara, solistă de muzică populară, bunica, fratele vedetei, dar și soara acesteia, Ana, cu fiul ei, frumos ca un prinț.

sora_elena_gheorghe.jpg

sora elena gheorghe
Ana, sora Elenei Gheorghe, a venit la botez împreună cu fiul ei
foto: Sever Gheorghe

 

mama_elena_gheorghe.jpg

Mama Elenei, solista de muzică populară Marioara Man Gheorghe, și bunica artistei
foto: Sever Gheorghe

 

Toți au venit îmbrăcați la patru ace, dar, de departe, cea mai elegantă s-a dovedit a fi mămica Elena, care și-a recuperat în timp record talia de viespe, la nici trei luni de la naștere. Ea a purtat o rochie foarte scurtă, albă, cu mâneci bufante și un body din dantelă, ținută care i-a pus în evidență trupul de fotomodel.

elena_gheorghe.jpg

elena gheorghe
Elena Gheorghe a avut o ţinută demnă de scenă: rochie mini şi, pe dedesubt, un body strălucitor
foto: Sever Gheorghe

 

sot_elena_gheorghe.jpg

elena gheorghe sot
Tăticul Cornel Ene, vizibil emoţionat
foto: Sever Gheorghe

 

botez_elena_gheorghe01.jpg

elena gheorghe botez
Micuţa Amelie a fost creştinată chiar de bunicul ei, care este preot
foto: Sever Gheorghe

 

După slujba de creștinare, invitații au fost așteptați la un local de lux, unde părinții și nașii bebelușei, prieteni de-ai Elenei, au pregătit un meniu tentant: cotlete de berbecuţ, somon fume pe pat de castravete, ruladă de pui cu fructe confiate, pastramă de vită cu rucola şi ardei roşu, dar și un tort imens.

 
 
Loading...