Zi importantă pentru Elena Udrea, care vineri (20 septembrie) şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Eva Maria. Cele două şi-au asortat ţinutele, cea mică purtând o rochie ivoire de prinţesă făcută de Dana Budeanu. Şi mama ei bifat o apariţie de podium. Celebra blondă a purtat o rochie tot din dantelă în aceeaşi nuanţă, asimetrică şi mulată, care i-a pus în valoare picioarele tonifiate şi bustul generos.


Creștinarea micuței a avut loc vineri după orele prânzului la Mănăstirea Caşin, iar petrecerea se va ține la un restaurant de lux din București. S-au făcut pregătiri tocmai pentru ca petrecerea să iasă așa cum Elena Udrea (45 de ani) și-a dorit. Vedeta a avut o dorință specială pentru biserică, mai exact, ca lăcaşul de cult să fie îmbrăcat în flori.

botez-elena-udrea_16.jpg

elena udrea manastirea casin
Elena Udrea a fost aşteptată de o armată de jurnalişti la Mănăstirea Caşin, unde şi-a botezat copilul
foto: Blitz

Elena Udrea și fiica ei, Eva Maria, au purtat rochii asemănătoare, de aceeași culoare. Rochița Evei este ivoire și este de prințesă, iar cea a celebrei ei mame este asimetrică, dar suficient de mulată încât să-i pună în valoare atuu-rile fizice. Ţinutei sexy, fostul ministru al Turismului, a asortat o pereche de pantofi stiletto tot albi. Apariţia Elenei Udrea a fost pe măsura evenimentului, blonda având grijă ca părul să-i fie perfect întins, coafură pentru care a fost surprinsă la salonul de înfrumuseţare cu câteva ore înainte de botez. Unghiile roz aprins au fost asortate cu rujul, Elena Udrea fiind în atenţia zecilor de persoane strânse în faţa bisericii. Adrian Alexandrov, în schimb, a îmbrăvat un costum clasic de culoare neagră şi o cămaşă albă, lăsându-şi fetele să fie admirate îndelung de cei prezenţi.  

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Sever Gheorghe
  • foto: Sever Gheorghe
  • foto: Sever Gheorghe
  • foto: Sever Gheorghe
  • foto: Sever Gheorghe
1/7

"Este cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut", s-a rezumat Elena Udrea să spună extrem de emoţionată în ziua în care fetiţa ei împlineşte un anişor.  

 

Elena Udrea făcea botezul în Costa Rica, dacă nu revenea în țară

Eva Maria a fost lăsată de mama ei să meargă puţin, moment în care a început să plângă după suzetă. De altfel, Elena Udrea povestea că micuţa a făcut primii paşi în urmă cu două luni şi de atunci tot îşi extersează mersul. Fostul ministru a mai spus că dacă nu putea reveni în România, o boteza pe Eva Maria în Costa Rica. Biserica în care s-a ţinut slujba de creştinare a fost neîncăpătoare pentru cât de multe flori au fost aduse, așa că multe buchete au rămas afară.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica, dar pedeapsa i-a fost suspendată

Fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012, Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnare din dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost reținută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după nașterea fetiței sale, de către Biroul Național Interpol din Costa Rica. Ulterior, a fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanţa Supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunțat la cererea de azil politic în Costa Rica și a revenit în țară cu fetița și cu mama ei.

 

Citeşte şi: 

 

Prima petrecere pentru Udrea de când a fost eliberată: „Este fericită!”

Elena Udrea vine în România pentru botezul fiicei?

 

 

 

 

 

 
 
Loading...