Andreea Mantea urmează să împlinească vârsta de 32 de ani și a dezvăluit lucrul pe care și-l dorește cel mai mult. Iar cadoul respectiv speră să vină chiar din partea participanților pe care-i are la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D în locul Biancăi Drăgușanu.


Andreea Mantea este plină de surprize în cadrul edițiior pe care le moderează în emisiunea Te vreau lângă mine, astfel că, de această dată, Andreea Mantea le-a spus membrilor emisiunii ce își dorește de ziua ei.

Cadoul nu este unul substanțial, ci morla, ea își dorește ca până la ziua ei, cel puțin trei concurenți să formeze cupluri. Ea a mărturisit că lucrul acesta ar face-o foarte fericită și împlinită.

„Mâine este 1 septembrie. Este cea mai frumoasă lună pentru mine. Este luna în care m-am născut, poate și de asta îmi place atât de mult. Dar, zic eu, este cea mai importantă lună din an. Iată, atunci se strâng cele mai mari bogății. Roadele pentru care am muncit tot anul. Atunci se culege via, se culege porumbul și multe altele, plantele tămăduitoare pentru cei care n-au avut timp să le strângă. și pentru că noi strângem așa multe bogății, aș fi vrut să strâng și eu, pentru că lumea strânge bogății, o să merg și eu la țară să culeg și eu via, pentru că alte bogății nu am de strâns. Aș fi vrut să zic că strâng bogății de aici de la mine din platou, de la mine din emisiune, aș fi vrut să văd și eu roadele, dar din păcate ce roade să văd că n-avem nici măcar un cuplu. Toată lumea se bucură, toate lumea strânge roade, dar eu nu o să culeg. Aș vrea, dacă se poate, până pe data de 20 septembrie, când va fi ziua mea, aș vrea să văd măcar trei cupluri. Măcar trei, nu zece, nu douăzeci. Măcar trei, mi-aș dori enorm. Mi-ați face o mare bucurie, vă spun cât se poate de sincer”, a declarat ea.

Noua prezentatoare a emisiunii și-a intrat în rol și în drepturi și a declarat că nu-i place ce se întâmplă în cadrul emisiunii, deoarece majoritatea participanților nu-și caută jumătatea la paravan, ci sunt acolo doar pentru bârfe. Vedeta declara chiar înainte de a prelua cârmele emisiunii că-și dorește să facă schimbări, așa că, Andreea Mantea va elimina pe parcurs din rândul mebrilor emisiunii.

Andreea Mantea are unui băiețel pe care îl are alături de luptătorul MMA, Cristi Mitrea. Vedeta moderează și emisiunea „Se strigă darul”, din același trust, emisiunea pe care o mai moderase și în trecut.

 
 
Loading...