Având în vedere situaţia pandemiei şi condiţiile impuse de călătorie, vara trecută Carmen Brumă (43 ani) a renunţat la vacanţa pe care o plănuise cu familia în Turcia. A preferat să meargă cu copilul său pe Litoralul românesc şi  la munte, decât în străinătate. Acum însă, după mai multe luni în care şi-a făcut curaj să plece din nou, vedeta a ales, se pare, destinaţia perfectă de vacanţă, mai precis Dubai, acolo unde se află de câteva zile alături de fiul ei, Vlăduţ (6 ani), şi de iubitul său, Mircea Badea


Așa cum ne-a obișnuit, Carmen Brumă își etalează silueta de invidiat și abdomenul cu pătrățele și în Dubai. A făcut deja furori pe plajele din Emirate, acolo unde a realizat o adevărată ședință foto pe nisipul fierbinte, schimbând mai multe costume de baie din impresionanta colecție cu care pleacă mereu în vacanțe.

bruma_3_2.jpg

La 43 de ani, Carmen Brumă are 54 de kilograme

Pe lângă plajă și atenția pe care o acordă hidratării corpului, pentru că mereu amintește că bea multă apă, de când se trezește și pe parcursul întregii zile, din oră în oră, Carmen nu renunță niciodată la mișcare. Nici măcar atunci când este în vacanță.

carmen-bruma1.jpg

Carmen Brumă preferă să facă mișcare în aer liber
foto: arhivă personală

Și chiar dacă mâncarea din Dubai este tentantă și delicioasă, legumele și fructele nu îi lipsesc din meniul vedetei. Pentru că se află într-un loc cu peisaj de poveste, Carmen se pare că își dorește să realizeze și câteva poze și filmări pentru următorul ei proiect profesional, așadar cumva a îmbinat utilul cu plăcutul. La fel de în formă este și Mircea Badea, care a realizat câteva Instastories în timp ce se juca pe plajă, alături de Vlăduț.

mircea-badea.jpg

Mircea Badea, pe plajă, alături de Vlăduț

La 43 de ani, Carmen Brumă are 58 de kilograme şi se menţine în formă printr-o alimentaţie sănătoasă pe care o îmbină cu mult sport. Vedeta este mereu o apariţie incendiară şi una dintre cele mai sexy mămici din showbizz. Programele ei de sport şi nutriţie sunt urmărite şi cumpărate online de femeile care îşi doresc să arate ca ea şi să obţină silueta mult visată. 

bruma_2_2.jpg

Așa se fac pătrățele pe abdomen: cu mult sport!

Citește și:

INTERVIU Carmen Brumă, sfaturi de aur pentru femei. De ce se rujează când iese la alergat

Carmen Brumă, sfaturi esențiale: «Beți apă imediat ce vă treziți din somn». 5 alimente pe care vedeta nu le ratează

 
 
Loading...