E o plăcere să-i priveşti şi să-i asculţi la „Vocea României”, show difuzat în fiecare vineri, de la 20.30, la PRO TV. Tudor Chirilă şi Adrian Despot fac senzaţie la masa juriului şi n-ai cum să nu te întrebi cine or fi norocoasele care îi aşteaptă acasă. Click! îţi arată ce familii superbe au cei doi rockeri rebeli.


Ar putea fi consideraţi rivali, însă Tudor Chirilă (42 de ani) şi Adrian Despot (41 de ani) au atâtea în comun, de parcă ar fi băut unul după celălalt. Cântă şi ascultă rock, au debutat în acelaşi an, 1996, Tudor - cu Vama Veche, Adrian - cu Viţa de Vie, au fiecare câte o parteneră croită după acelaşi tipar, naturală, discretă, şi câte doi copii minunaţi. Pe frumoasa lui Tudor Chirilă o cheamă Iulia Mîzgan, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing şi relaţii cu publicul, la un post de radio. I-a dăruit solistului doi băieţi, care acum au un an, respectiv 3 ani, iar fotografiile afişate pe Instagram creionează o lume perfectă, în care cei patru se completează perfect.

Chirilă, tătic exemplar într-o excursie

Deşi este scump la vorbă cu privire la viaţa sa intimă, Tudor Chirilă a spart gheaţa şi i-a făcut iubitei o declaraţie emoţionantă, pe o reţea de socializare. “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

 

Aceeaşi armonie este şi în familia lui Adrian Despot, care este invers decât numele pe care îl poartă. Solistul, un familist convins şi un tătic pâinea lui Dumnezeu, o iubeşte pe Lisa din liceu. “Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o“, povestea Adi Despot într-un interviu pentru „Revista VIP”.

Adrian şi Lisa Despot sunt împreună din liceu şi au doi copii: pe Toma şi pe Maia

 

Lisa, care este nimeni alta decât sora fostului politician Bogdan Olteanu, i-a dăruit lui Adi doi copii: pe Maia (7 ani) şi pe Toma (9 ani). “De fiecare dată când suntem împreună sau doar mă gândesc la ai mei, realizez cum totul în jur păleşte şi se pierde în derizoriu. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi”, a mai spus Despot pentru sursa citată.

Adi, alături de Lisa şi Maia

sotie_adi_despot.jpg


Lisa, soţia lui Adi Despot, e o fire discretă, la fel ca solistul
Foto: Alex Muscaliu
loading...
Loading...