Războiul fără sfârșit dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană pare să continue prin copiii fostului cuplu năbădăios. Deși s-au înțeles ca Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) să petreacă de Crăciun cu tatăl lor și de Revelion cu mama, în utimele zile, Bahmu și Prigoană au ajuns iar la cuțite pentru că puștii nu mai vor să plece de la tatăl lor, cu care au fost în America.


După o vacanță de vis în SUA alături de tatăl lor și de noua iubită a acestuia, Maximus și Eduard nu se mai dau plecați la Prigoană. În pragul plecării către casa Adrianei Bahmuțeanu, puștii și-au sunat mama ca s-o roage să-i lase la tatăl lor și pentru Revelion.

În discursul micuților s-au strecurat multe cerințe birocratice, semn că puștii au fost marcați de procesul urât de divorț în care au fost implicați părinții lor. Maximus i-a cerut Adrianei să semneze hârtiile prin care băieții își pot prelungi șederea la tatăl lor.

Adriana încearcă să-i convingă pe cei mici să se întoarcă acasă, spunându-le că îi este dor de ei, dar puștii nu se lasă înduioșați. Tot ce-și doresc este să se mai distreze câteva zile cu tatăl lor.

Imediat ce au primit binecuvântarea mamei lor, puștii au ieșit la patinoar într-un mall bucureștean.

maximus prigoana.jpg

maximus prigoana
Maximus Prigoană, la patinoar
foto: arhiva personală

 

Cel de-al cincilea divorț al cuplului Bahmuțeanu-Prigoană s-a încheiat în luna mai a acestui an. Instanța a stabilit atunci că cei doi vor împărți custodia lui Maximus și a lui Eduard Gabriel.  

 
 
Loading...