Graţiela şi Andrei Duban sunt cuplul de actori care au avut curajul să intre în “cantomament”, în cel de-al treilea sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”. Cei doi ne-au povestit detalii despre perioada în care au stat închişi în ferma din apropierea Sibiului. Filmările au avut loc în primăvara anului trecut.


Anul trecut, când s-a filmat “Ferma vedetelor”, Andrei (45 de ani) şi Graţielea Duban (30 de ani) şi-au pus în ordine treburile de acasă, şi-au lăsat copilul pe mâini bune şi au plecat în marea provocare de la Pro TV. Am stat de vorbă cu cei doi despre perioada în care au stat departe de cei dragi şi de civilizaţie. “Totul a fost greu la <Ferma Vedetelor>, mai ales că am stat fără copilul nostru, Armin Matei (6 ani). Ne-am adaptat, nu sunt genul de persoană fiţioasă. Munca a fost prietena mea. Îmi ţinea mintea ocupată. Seara, când ajungeam în pat, cum puneam capul pe pernă, cum adormeam. Asta m-a ajutat. Am dormit şi trei în pat, am dormit şi cu Patricia (n.r. Patricia Paglieri). Ea ne-ar fi învăţat să gătim, dar nu aveam din ce”, ne-a povestit Graţiela Duban.

ferma_vedetelor_andrei_gratiela_duban.jpg

andrei gratiela duban
Andrei și Grațiela Duban
foto: Pro TV

“Până acum, <Ferma> a fost cea mai mare provocare pentru mine. A fost o lecţie de viaţă. Ferma e un univers la scară mai mică. Practic, ce probleme sunt în fermă, pe astea le găseşti şi în viata de zi cu zi. Numai că acolo trebuie să le gestionezi, nu ai cum să fugi de ele, trebuie să le înfrunţi. Pe când în universul mare poţi să mergi la ai tăi, care te înţeleg. N-am stat niciodată atat de departe de cel mic. Până la <Fermă> am stat departe de el doar 5 zile. Am mai fost plecaţi în turnee”, ne-au mai spus cei doi actori. Ce urmează pentru ei? „Un băieţel sau o fetiţă, dar vedem când va veni. Nu, nu sunt însîrcinată. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la <Fermă>. Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înteles…“, ne-a mai povestit Andrei Duban, pe care îl vei vedea la “Feram Vedetelor” de marţi, până joi, de la 20.30, la Pro TV.

 
 
Loading...