Un show de excepție a fost organizat pe 3 martie, la Sala Palatului, în memoria Mădălinei Manole. Peste douăzeci de artiști și-au unit forțele și au pus în scenă momente memorabile pentru familia îndoliată, dar și pentru cei aproape 4.000 de spectatori prezenți în sală.


Mădălina Manole, solista care şi-a luat viaţa în ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010, a fost omagiată pe 3 martie, la Sala Palatului, printr-un spectacol grandios, unde au cântat peste 20 de artişti. Pe scenă au urcat Gabriel Dorobanţu, Oana Sârbu, Anca Ţurcaşiu, Aurelian Temişan, Carmen Rădulescu, Anastasia Lazariuc, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Maria Dragomiroiu, Annes, Alexandru Arşinel, Daniel Iordăchioaie, Mihai Constantinescu şi mulţi alţii.  

img_1191.jpg

Madalina Manole, Sala Palatului, Gabriel Dorobantu, Oana Sarbu, Anca Turcasiu, Aurelian Temisan, Carmen Radulescu, Anastasia Lazariuc, Romica Tociu
foto: Sever Gheorghe

Contactat de Click!, Marian Manole, fratele regretatei artiste, ne-a mărturisit că este foarte fericit și mulțumit de show-ul de acum trei zile, de la Sala Palatului, și că nu s-a pus în discuție să primească bani în urma încasărilor de pe bilete. “Nu am primit bani din urma acestui spectacol frumos, cu artiști valoroși. Nu avem nici o problemă în sensul ăsta, nu sunt obligați organizatorii să ne dea bani, nu avem nici un merit și nici nu s-a pus vreodată problema asta. Noi suntem mulțumiți că a fost un show foarte frumos, emoționant”, a declarat, pentru Click!, Marian Manole.

frate_madalina_manole.jpg

frate madalina manole
Fratele Mădălinei Manole
Foto: arhivă Click!

 

Loading...