Luni, 23 ianuarie, a apărut vestea că fostul fotbalist Giani Kiriță ar fi fost ridicat de ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, fiind suspectat de trafic de droguri.


În seara aceleiași zile, Kiriță a intrat în direct la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, acolo unde a negat toate acuzațiile aduse, dar și faptul că ar fi fost audiat. A fost foarte incisiv și ferm în a spune că este nevinovat.

"Dacă Giani Kiriță era săltat de mascați, nu știa toată lumea? Nu s-ar face public? Nu există Poliție, unde poți să mergi să întrebi dacă există un dosar Giani Kiriță?! Nu există așa ceva. Tot ce se scrie e o minciună. Știu cine îmi vrea răul și știu cine vrea să-mi păteze imaginea, să ne înțelegem. Mai mult ca sigur că o să ajung și la dânșii, pentru că, la un moment dat, și femeile lor au anumite afinități către Giani. Nu e o amenințare, doar că le dau de gândit. Să stea liniștiți că, indiferent, imaginea mea nu are cum să fie călcată în picioare în acest fel. Eu am vorbit cu un avocat și o să-i dau în judecată mai mult ca sigur", a declarat fostul fotbalist de la Dinamo.

 
 
Loading...