Gina Pistol (37 de ani) și Smiley (34 de ani) formează de un an unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Au fost surprinşi de multe ori împreună, ba plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la concerte, însă nici unul nu vorbeşte pe şleau despre amorul lor.


Prezentă miercuri, 25 aprilie, la un eveniment de modă, unde a fost și manechin în prezentarea Dianei Caramaci, Ginuța ne-a vorbit mai mult despre ea şi mai puţin despre Smiley. Am întrebat-o dacă s-a pus problema unei căsătorii între ei, iar răspunsul a fost clar şi la obiect: “De măritat nu știu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viață nimic nu este întâmplător! Am momente când sunt fericită, am momente când am motive de supărare sau de tristețe, sunt un om normal. Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai întunecată zi încerc să văd lumina de la lună sau de la stele”.

 • Brigitte Năstase, în public
  foto: Dorin Constanda
 • Cristina Spătar
  foto: Dorin Constanda
 • Designerul Seila Gurdan şi Oana Roman cu fiica
  foto: Dorin Constanda
 • Diana Dumitrescu
  foto: Dorin Constanda
 • Gina Pistol pe podium
  foto: Dorin Constanda
 • Gina Pistol
  foto: Dorin Constanda
 • Cosmina Păsărin
  foto: Dorin Constanda
1/7

De asemenea, frumoasa blondină ne-a spus și cum se menține mereu în formă. “Foarte important este să mănânci dimineața. Mănânc omletă dulce sau sărată, depinde cum am poftă, la prânz am ori pui, ori curcan la grătar, alături de broccoli, sparanghel sau salată, gustări între cum ar fi migdalele, ori clementinele, nu în cantități mari, iar seara ceva ușor, o salată sau un pește la grătar. Când îmi e poftă de dulce mănânc ananas și cam atât”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

gina_smiley.jpg

Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete
Smiley şi Gina se iubesc, dar se feresc să o arate
 
 
Loading...