Campania “Fii vedetă în Trăsniții!” se apropie de final, dar a avut mare priză în rândul fetelor tinere, care își doresc o carieră în televiziune. Producătorul sitcom-ului “Trăsniții” (Prima TV), Grig Chiroiu, și totodată interpretul personajului Pupăză, cel care își caută asistentă, ne-a acordat un interviu spumos și mărturisește că e surprins de numărul mare de fete care doresc să lucreze alături de el și de echipă. Pe fete le puteți vota aici http://asistentapentrutrasniti.click.ro/asistente


Click!: Vacanță încheiată, filmări intense, sezon nou al sitcomului “Trasniții”. Mai puteți?

Grig Chiroiu: Atâta vreme cât suntem ceruți de fani și cât mai avem sursă de inspirație pentru  situații și episoade noi, mai putem.  

Ce are acest domn Pupăză, încât a reușit să atragă sute de fete în campania “Fii vedetă în Trăsniții!”?

Are un început de burtă, un început de chelie, un început de cont de card...deci un început promițător pentru funcția de primar! Cum să nu-l placă fetele?  

Ați aruncat un ochi pe pozele fetelor care s-au înscris la casting? Care sunt primele impresii?

Bineînțeles ca mi-am aruncat toți ochii, nu doar unul...Am fost foarte bucuros că s-au înscris atâtea fete pentru casting. În același timp, sunt convins că va fi o alegere destul de grea pentru că, din ce am observat la prima vedere, sunt foarte multe fete cu potențial... ba chiar și vreo doi-trei băieți. La câte pretendente sunt, sper să ne ajungă sucurile și fursecurile din ziua câștigului...că doar îl organizează Pupăză!

Fata aleasă va fi mâna dreaptă a lui Grig Chiroiu. Pardon, a lui Pupăză. Cum ar trebui să fie câștigătoarea?

Generoasă! Ca să compenseze...fiind vorba de Pupăză.   

Citiți continuarea interviului aici http://asistentapentrutrasniti.click.ro/noutati/pupaza-asistenta-mea-tre...

 

 
 
Loading...