Marcel Toader a făcut acuzații foarte grave la adresa Mariei Constantin, susținând că ea l-ar fi înșelat cu nu unul, ci mai mulți bărbați, dintre care unul dintre ei ar fi însurat și ar avea un copil.


Scandalul a izbucnit după ce vestea că cei doi divorțează a ajuns în presă. Imediat după aceea, fostul rugbyst a făcut declarații în spațiul public, care, inevitabil, au ajuns și la urechile Mariei. Cântăreața de muzică populară a dat un interviu despre divorț pentru „La Măruță”, în urmă cu câteva zile, în cadrul căruia a vorbit și despre presupusele aventuri extraconjugale pe care le-ar fi avut.

Întrebată ce părere are despre articolele din presa tabloidă în care se spune că l-ar fi înșelat pe Marcel, vedeta s-a declarat surprinsă. „Acest articol m-a surprins și pe mine, pentru că asta ar însemna acum să vă spun de la Adam și Eva. Adică să începem cu toată istoria mea de viață, pe care vreau să o țin doar pentru mine, nu mă interesează să fac publice relațiile mele, care au fost în viața mea, și să implic oameni într-o mizerie și într-un scandal care nu le aparține”, a spus ea.

În plus, au existat zvonuri potrivit cărora Maria ar fi petrecut o noapte în compania unui bărbat extrem de bogdat, însă cântăreața a dezmințit și această poveste. „Asata chiar amuză, dar în același timp mă întristează și mai tare, fiindcă atât eu, cât și soțul meu, știm exact despre omul de care vorbim și nu pot spune decât atât, fiindcă nu vreau să-l bag în această mizerie și în acest scandal: este vorba despre o rudă apropiată, care nu a încercat decât să... să îmi creeze o stare mai bună”, a explicat ea.

În cele din urmă, Maria a mărturisit că a fost avertizată în privința comportamentului lui Marcel Toader, însă nu i-a venit să creadă la momentul respectiv: „O, doamne, dar de câte ori! Să știi că primeam foarte multe mesaje în care oamenii încercau să mă atenționeze să am grijă... erau mesajele așa... curgeau, nici nu am apucat să le citesc pe toate. Nu am dat crezare nicio clipă la ceea ce se spunea.”

 
 
Loading...