Denisa Răducu a fost externată de la Spitalul Sfântul Luca, acolo unde medicii au tratat-o în ultima vreme la Secţia de Oncologie, dar asta nu înseamnă că se simte mai bine, ci dimpotrivă. Bolnavă de cancer hepatic în stadiu avansat, tânăra de 27 de ani a apelat la un renumit specialist care se ocupă de medicina complementară și alternativă şi este optimistă că va reuşi să învingă boala.


Denisa Răducu acceptă orice variantă de tratament doar pentru a învinge boala. După ce iniţial a vrut să învingă cancerul cu produse naturiste, acum tânăra a consultat un medic specialist în terapie cu laser. Este vorba despre prof. dr. Corneliu Moldovan, medic oncolog şi directorul Institutului Național de Medicină Complementară și Alternativă, care a confirmat la Antena 1 că a consultat-o pe artistă. "A venit la mine, am consultat-o, dar nu pot să spun foarte multe lucruri, pentru cîă un medic păstrează confidenţialitatea despre starea de sănătate a unui pacient. Eu sunt  specialist laser terapie de joasă energie şi atât pot să vă confirm că nu face în acest moment un astfel de tratament.  Mie mi-a plăcut foarte mult de ea. Are o personalitare foarte puternică, nu a căzut într-o depresie", a spus medicul. 

florin_peste.jpg

florin peste unchi denisa raducu denisa manelista boala
Florin Peşte este unchiul Denisei Răducu şi confirmă că tânăra a fost externată
foto: captură video

Unchiul Denisei Răducu a intervenit telefonic la acelaşi post tv, unde a explicat că iubitul tinerei a insitat ca ea să plece de la spital şi să urmeze un altfel de tratament. "Iniţiativa a fost a iubitului ei. A dus muncă de lămurire de 3 săptămâni. A vrut să o ducă la medicină alternativă. Ştiu că este o variantă de tartament excelentă şi că multe persoane s-au tratat acolo. Am auzit că domnul doctor nu primeşte dacă nu dă o şansă pacientului. Părerea mea e că dacă nu insista iubitul ea era şi acum la Sfântul Luca, unde starea ei se agravase şi murea cu zile", a spus Florin Peşte, unchiul Denisei. 

Loading...