În ultimele zile au circulat zvonuri potrivit cărora Pro TV l-ar fi concediat pe Florin Busuioc (56 de ani), care se recuperează în urma infarctului suferit luna trecută, şi i-ar fi găsit şi un înlocuitor. Ziarul „Adevărul“ i-a contactat pe reprezentanţii postului pentru a lămuri situaţia.


Toți românii așteaptă cu sufletul la gură vești bune despre Busu, simpaticul actor care prezintă vremea la PRO TV.

Mai multe informaţii apărute în presă sugerează că Florin Busuioc nu va mai prezenta rubrica Meteo de la Pro TV, postul luând decizia de a încheia colaborarea având în vedere starea de sănătate a actorului, scrie adevarul.ro.

Busu va fi concediat? Declarații oficiale

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Pro TV au negat vehement încheierea colaborării cu îndrăgitul prezentator, precizând că ştirea privind concedierea nu conţine nici o urmă de adevăr.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nici o urmă de adevăr“, au declarat cei de la Pro TV.

Momentan, Busu este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul Ştirilor Pro TV de Ramona Păuleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea şi în trecut şi este şi reporter al postului.

Florin Busuioc a făcut infarct la teatru

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuică a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a făcut primele manevre de resuscitare.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile.

A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“.

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie.

Actorul trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru prevenirea accidentelor vasculare.

Sursa: ziarul ”Adevărul”

 
 
Loading...